Stadion Forum u Los Angelesu natkrovljen je najvećom vinilnom pločom na svijetu, i to onom grupe The Eagles.

The Forum je bio dom Lakersa (košarka) i Kingsa (hokej), a 2012. godine vlasništvo preuzima Madison Square Garden Company koja u njemu namjerava ugostiti mnoge, prvenstveno glazbene izvođače. Među njima i The Eaglese, koji će sudjelovati i na velikom otvorenju kasnije ovog mjeseca.

Ploču najvećeg hita grupe The Eagles ‘Hotel California’, široku 125 metara, vide i putnici jednog od 1700 aviona koji se dnevno spuštaju na losangeleški aerodrom LAX. Na njoj je radio tim od 75 stručnjaka, a sve to dio je 100 milijuna $ vrijedne renovacije stadiona, a od koncepta do realizacije bilo je potrebno samo 45 dana.

Motivaciju za ovaj ogroman projekt objasnio je Sid Greenfieg (dopredsjednik stadiona za West Coast poslovne projekte), koji kaže kako je ovo bio savršen način da se naglasi da The Forum ponovno radi i da se oda počast američkom najvećem bendu The Eagles, koji su i dan danas jedan od najpopularnijih sastava te idu na turneje, a bend će također prvi nastupati prilikom ponovnog otvorenja stadiona.