Beck’sperience
Beck’sperience (izvor: press)

Ovogodišnji Beck’s to Basics Beck’sperience na jedinstvenim lokacijama u četiri hrvatska grada donosi atmosferu berlinske undeground glazbene scene uz najbolje njemačke i domaće DJ-e: Oliver Deutschmann, Florian Meindl, Heiko Laux, Brian Sanhaji, Lucy, Pero Fullhouse, Borut Cvajner i mnogi drugi!

Istinski ljubitelji elektroničke glazbe ovo ljeto dobivaju svoju dozu dobrog underground elektronskog zvuka i to na jedinstvenim lokacijama u Šibeniku, Zadru, Rijeci i Zagrebu koje će svojom atmosferom upotpuniti Beck’s to Basic koncept ovogodišnjih Beck’sperience partyja. Cjelokupni Beck’s to Basics koncept osim najboljih njemačkih DJ-a, okupit će i brojne poznate hrvatske DJ-e, a svi partyji biti će obogaćeni i brojnim street performerima i posebnim scenografskim postavom.

Atmosfera i sve dodatne informacije o ovogodišnjem Beck’sperienceu moći će se pratiti i na društvenim mrežama putem #‎becksperience2016

Oliver Deutschmann, Analogue Cops, Brian Sanhaji, Pero FullHouse, Borut Cvajner samo su neki od imena koja će nastupiti ovog ljeta u sklopu Beck’sperience programa koji će zasigurno oduševiti sve ljubitelje dobre elektroničke glazbe. Više saznajte u nastavku.

Prvi party kreće već 20. srpnja u Minerskoj uvali u Šibeniku i na njemu će nastupati headlineri:

  • Oliver Deutschmann u 15 godina karijere stekao je zavidnu reputaciju underground techno DJ-a preko svog strastvenog i tehnički unikatnog miksanja, a zbog dugogodišnje rezidencije u, po mnogima najboljem svjetskom klubu, mnogi mu tepaju da je dijete berlinskog Berghaina.
  • Florian Meindl, poznati berlinski DJ, producent, sound designer, vlasnik techno etikete Flash recordings kao i poznate loops & sample etikete Reinmann Kollektion, stalni gost vodećih berlinskih klubova. Njegovi live setovi s hrpom mašina su jedinstveni, maštoviti i nepredvidivi, a nastup u šibenskoj Minerskoj uvali ujedno je i njegov premijerni nastup u Hrvatskoj.

2. kolovoza zadarska luka Gaženica ugostit će:

  • Heika Lauxa koji je definitvno jedna od najvažnijih figura njemačkog i berlinskog techno pokreta. Promovirajući  svoj specifičan zvuk u rasponu od deep dub techna pa sve do mehaničkog groovea Heiko je obišao cijeli svijet, od najpozatijih techno hramova pa do festivala. Iako je stalno na putu uvijek se rado vraća u svoj Berlin u klubove poput  Tresora i Berghaina u kojima je redovan gost.
  • Briana Sanhajija koji je obilježio njemački techno zadnjih 15 godina svojim čistim, analognim, razarajućim beatom. Ovaj DJ, producent , live izvođač i vlasnik etikete oduševljava svojim eklektičnim techno albumima koji se protežu od dub techna, minimala pa sve do Brianovog karakterističnog, razarajućim basom nabijenog zvuka.

19. kolovoza u bivšoj tvornici Torpedo u Rijeci gostovat će:

  • Lucy, jedan od najzanimljivijih imena globalne techno scene. Odmaknuvši se od konvencionalnog koncepta kakav bi elektronički glazbenik trebao biti Lucy pomiče granice, razvija svoj vlastit zvuk te izdaje desetke ploča na prestižnim etiketama i bilježi nastupe na nekima od najeminentnijih svjetskih festivala.
  • Analogue Cops, talijanski dvojac s boravištem u Berlinu trenutno predstavlaju sam vrh berlinske underground techno scene. Sa svojim labelom Restauration rezidentni su u kultnom Tresoru. Predvodnici su pokreta čija je misija vratiti distropiju na scenu, izbrisati žanrovske granice, uništiti sync i vratiti se na izvorište sloboda na plesnim podijima. Njihov live je egzotična mješavina prljavog housea, techna, acida, detroita.

Legendarni klub Tresor povodom svog 25. rođendana odlučio jedan svoj party pokloniti Zagrebu, kada će se 9. rujna održati velika završnica ovogodišnjih Beck’sperience partyja. 

Ulaznice za sve Beck`sperience partyje mogu se kupiti u Atlasu, Tisak Media centrima, Croatia Recordsu, Dancing Bearu i svim ostalim prodajnim mjestima sustava Ticketshop, kao i u online prodaji. Cijena ulaznice 70kn (na dan Eventa 90kn) uključuje konzumaciju Beck’s piva. Sve dodatne informacije o partyjima možete pronaći na službenoj web stranici www.becks.hr/becksperience kao i na Facebook stranici Beck’s Hrvatska.

Becksperience
Becksperience