Kao i proteklih godina Slurp! Festival i ove će se sezone zbivati u 4 pojedinačna termina, počevši sa partyjem otvorenja na kojem nastupa domaća techno diva – Miss Sunshine.

S velikim zadovoljstvom najavljujemo da će naša techno diva, Miss Sunshine, biti zadužena za podizanje i održavanje uzavrele atmosfere partyja otvorenja Slurp! Festivala u subotu, 14. lipnja. Zabilježite i datume ostala tri termina – 5. srpnja, 2. kolovoza te završni party, zatvaranje sezone u subotu 27. rujna. Imena ostalih gostiju, cijene ulaznica i ostale bitne informacije biti će objavljena uskoro.

Ostanite u toku jer i ove godine Slurp! okuplja najatraktivnija imena domaće i regionalne elektronske glazbe te cijenjene inozemne goste. Lokacija održavanja festivala ostaje nepromijenjena, a to je živopisna tvrđava Punta Christo u Štinjanu pokraj Pule.

Talentirana i karizmatična Sunčica, poznatija kao Miss Sunshine, oduvijek je bila veliki ljubitelj elektronske glazbe, a od 1997. godine i profesionalno radi kao DJ. U svom rodnom Osijeku te godine započela je s vođenjem radio emisije Clubhopping, što je bio pionirski pothvat za elektronsku glazbu u Slavoniji. Nakon brojnih domaćih rezidencija, nastupa i velikog uloženog truda, danas se može pohvaliti da je proputovala i nastupala u klubovima i na festivalima diljem cijeloga svijeta, a njezine radove objavljuju izdavačke kuće kao što su Decoy, KMS, Random Island, TicTacToe, Coincidence, Monocline. Uz to, remixe njezinih radova radili su velikani elektronske glazbe kao što su Markus Suckut, Tim Xavier, Zadig i Jeroen Search. Njezini setovi idealno odražavaju toplu i živahnu osobnost Miss Sunshine, pa je tako šaren i raznovrstan techno izričaj, isprepleten bogatim melodijama, a na trenutke tajanstven i umirujuć postao njezin zaštitni znak i alat kojim vlada i hipnotizira svakoga tko se nađe na plesnom podiju.

Uz Miss Sunshine na Slurp! Vol. 1 nastupaju: Oetam [Black Star Records, Heaven To Hell] – projekt Matea Klaića fokusiran na eksperimentalnije techno zvukove; Make – jedan od pionira elektronske scene u Hrvatskoj; Krekman – šarolikog stila, baziranog na house deeptech i vokal technu s moćnim groovom; Rich – raznovrsni i energični setovi, raspona od deep housea do techna.

Ulaznice za HR & ex-Yu u pretprodaji po 50 kn potražite online ili na Entrio prodajnim mjestima. Cijena na ulazu biti će 70 kn. Ukoliko želite besplatno, dijelimo 2×1 upad! Lajkajte članak te u komentar ispod članka ostavite vaše ime i prezime. Sretne dobitnike proglasit ćemo na dan održavanja samog događaja.