System Divine
System Divine

Proteklog vikenda u Katranu održano je finale burn Residency natječaja, najvećeg globalnog natjecanja za DJ-e. Od 5 finalista pobjedio je David Rončević iz Rijeke, na sceni poznatiji kao System Divine.

Izvlačenjem slamki odlučen je redoslijed sviranja petoro finalista, pa je u 23h započelo natjecanje s Clausom Cottinijem, koji je odmah započeo s nešto tvrđim zvukom, od deep techa do techna. Nastavio je mladi, ali vrlo korektan DJ Jock iz Splita, potom System Divine, koji je tamo imao i najveću potporu okupljenih.

Nakon njegovog zvuka, za rezidunturu na Ibizi zasvirao je Tomislav Brusač aka Tom Bug s house zvukom, a završio Electro Pionir, s najmračnijim setom. Nikakvih iznenađenja ili grešaka nije bilo što se tiče tehničkih i izvedbenih kriterija, pa je četveročlani žiri morao odlučiti isključivo po stilskom dijelu.

Čestitamo Davidu, aka System Divineu, i želimo mu puno uspjeha na Ibizi, gdje ga tek sad čeka onaj teži dio, borba s finalistima iz cijelog svijeta za rezidenturu u Sandsu, Mambo Caffeu ili Sankeysu, te kolko smo shvatili, vrlo moguće i još negdje.

system_divine_burn_pobjeda

Pobjednička tracklista by System Divine

1. David Bowie – Sense Of Doubt (System Divine Intro Edit)
2. Analog People – Natura Dub (Gale Talk Remix)
3. Edu Imbernon, Coyu – The Storm (Original Mix)
4. Booka Shade – Love Inc. (Hot Since 82 Remix)
5. Pierre Deutschmann – Emphasis (Drumcomplex & Roel Salemink Remix)
6. Trevor Rockliffe – Lost In Music (Original Mix)
7. Shall Ocin – Forgive Me (Edu Imbernon Remix)
8. Ian O’Donovan – Crimson Flare (Original Mix) + 2 vin