Poznata Laurny Hill predvodi odlične izvođače na još jednom koncertu otvorenja Outlook festivala, u pulskoj Areni, a tu su i povratnik u Arenu, Andrew Ashong, prošlogodišnji gosti Soundwavea Submotion Orchestra i odlična Fatima.

Lauryn Hill je svoju slavu postigla prvenstveno s grupom The Fugees, a njen jedini album “The Miseducation of Lauryn Hill” osvojio je čak 5 Grammy nagrada. Njeni nastupi uživo slove kao izvrsno iskustvo, i nezaboravan doživljaj, pogotovo u jednom amfiteatru poput onog u Puli.

Kao predgrupe nastupiti će Submotion Orchestra, britanski sedmeročlani bend iz Leedsa, koji spajaju duboke bass zvukove sa elektroničkom, soul, jazz i dub glazbom. Uživo će nastupiti i Fatima, pjevačica snažnog i osjećajnog glasa koja izdaje za Eglo Records, i koja je sada već čest gost istarskih festivala, kao i nova zvijezda Andrew Ashong, dobitnik nagrade Gilles Peterson’s Worldwide Award 2013 za pjesmu godina sa skladbom “Flowers”, ujedno i posjetitelj još nekoliko ljetnih festivala kod nas, i producent koji je, ako se ne varamo, svirao na koncertu otvorenja Dimensions festivala prošle godine.

Prvih 100 povoljnijih early bird ulaznica za posjetitelje iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Slovenije i Srbije za koncert otvorenja Outlooka u pulskoj Areni 03. rujna možete nabaviti po cijeni od 240 kuna. Early bird ulaznice za Outlook festival koji traje od 04. do 07. rujna 2014. na tvrđavi Punta Christo u Štinjanu kraj Pule iznose 660 kuna.