Francuski producent i redatelj, Quentin Dupieux, čiji je talent otrkio Laurent Garnier, poznat je po hitu Flat Beat i svom monikeru Mr. Oizo. Svoju zemlju zamjenio je SAD-om i Los Angelesom u kojem živi i radi, a sada najvljuje novi album.

Hit iz 1999. godine, Flat Beat, svakako će ostati najupečatljivije djelo ovog versatilnog producenta i glazbenika, no njegov opus je širok i velik, a neke od njegovih izdanja možete besplatno skinuti s njegovog odlično dizajniranog old skul website-a.

flat_ericMr. Oizo je s Garnierovog FComa, na kojem je izdao i svoj prvi ikad EP te 2 albuma – Analog Worms Attack i Moustache (Half a Scissor) – prešao na Ed Bangers etiketu, na kojoj je također izdao svoja 2 iduća albuma – Lambs Anger i Stade 2, a svoje iduće izdanje naziva The Church, planira objaviti na etiketi Flying Lotusa – Brainfeeder.

Što nam je pripremio ovaj francuski elektroničar poslušat ćemo kad mu izađe album planiran za 18. studenog, a djelić toga možete poslušati u stvari Machyne, te pronaći kompletan popis traka niže u tekstu…

  1. Bear Biscuit
  2. Ham
  3. Destop
  4. Dry Run (feat. Bart B More)
  5. Mass Doom
  6. Machyne
  7. iSoap
  8. Torero
  9. Memorex
  10. The Church