Marina Karamarko, naša predstavnica na Ibizi prošle godine, u natjecanju u kojem iako nije pobjedila pobrala je najviše simpatija, a kasnije i zbog toga dobila rezidenciju u poznatom klubu Sankeys, u koji se vraća i ove godine.

Marina je prije koji dan potpisala ugovor s izdavačkom kućom VIVa Music, i već je bukirana i za sezonu 2014. popularnog kluba Sankeys na najpoznatijem party otoku na svijetu. Miss Soulfly na Ibizu seli u lipnju gdje je očekuje 19 ljetnih rezidencija. Ekskluzivno za Sankeys, Marina ove godine nastupa i na otvorenju kluba u Londonu, 15. ožujka, a karte su i prije otvorenja sasvim rasprodane.

No prije svega Miss Soulfly će kao svoju adresu na kratko upisati i SAD gdje će do kraja veljače odraditi mini američku turneju u sklopu koje će nastupati u New York-u, Miami-u, Las Vegas-u…

Burn Residency natječaj koji je krenuo nedavno, a zbog kojeg je Marina i dospjela na Ibizu prošle godine, ove je godine u prvih deset dana ostvario rekordan broj prijava na natjecanju, njih čak 75, a natječaj traje do 15. ožujka.

Valja spomenuti i da su ove godine mentori Carl Cox i Pete Tong.