Miss Mavrik, Paolo Barbato, Gilbert Martini, Carlos Mendes i mnogi drugi ovoga će vas ljeta u sklopu Angel Dust Summer Festivala rasplesati na predivnoj dubrovačkoj plaži Copacabana.

Od 11. srpnja do 31. kolovoza prekrasna plaža Copacabana u Dubrovniku u sklopu Angel Dust Summer Festivala postat će epicentrom plesnih glazbenih vibracija. Atraktivnim after beach partijima u terminu od 17 – 22:30 sati Angel Dust nudi pravi glazbeni spektakl na otvorenom. Ovoga petka serijal after beach partija otvara britanska DJ-ica Miss Mavrik.

Visoki produkcijski uvjeti, atraktivne plesačice te vrhunski ambijent garancija su dobrog provoda i novog kultnog mjesta specijaliziranog za nezaboravne After Beach partije u Dubrovniku i okolici.  Copacabana beach bar u sklopu istoimene plaže uz dobro poznata imena domaće glazbene scene kao što su Pero Fullhouse, Edy C., Blacksoul, Damir Ludvig, Mr. DJ Dario, Teo Harouda, i mnogi drugi, ugostit će i poznate svjetske DJ-e koji će plažu Copacabana pretvoriti u pravi plesni raj. Potvrđen je dolazak britanske DJ-ice Miss Mavrick koja će 11. srpnja otvoriti serijal after beach partija, a kroz spomenuto razdoblje, svojim će vas plesnim hitovima rasplesati i svjetski poznati DJ-evi kao što su Carlos Mendes, Gilbert Martini i Paolo Barbato.

Prekrasna plaža Copacabana koja se nalazi na poluotoku Lapad, u dijelu Dubrovnika naziva Babin Kuk nova je destinacija posjetitelja željnih vrhunske zabave. Blizina kristalno čistog Jadranskog mora i vrhunska glazba, dubrovačkoj Copacabani daju šarm poput razvikanih svjetskih beach klubova Ibize i Miamia omiljenih kod mladih. Angel Dust Summer Festival 2014. tijekom ljetne sezone donosi brojna glazbena iznenađenja, a svi after beach party programi slobodni su za sve posjetitelje.

angel_dust_summer_festival_2014