Mihai Popoviciu
Mihai Popoviciu

Nakon jedinstvene večeri sa štićenicom Richiea Hawtina Bellom Sarris, Allowed Musik serija nastavlja se s jednim od najnapetijih ambasadora rumunjskog underground zvuka – Mihaiom Popoviciuom.

Allowed Musik je niz evenata  promoviran u suradnji sa MainMain Music kolektivom koji vodi DJ Martelli, a sinonim je za kvalitetnu klupsku zabavu umotanu u različite nijanse housea. Svoje sljedeće izdanje, uz gosta iz rumunjske – Mihaia Popoviciua,  održat će u ljubljanskom Cirkus klubu ovoga petka, 24. listopada.

Mihai je jedan od najinovativnijih rumunjskih producenata. Produciranjem se bavi od 2001. godine, a značajniji uspijeh postiže izdanjem za DJ Hellov “Gigolo Records” 2005. godine. Od tada pa nadalje imao je brojne solo projekte, a na nekima je i surađivao s npr. Markusom Hommom ili Jayem  Blissom. Među prvima su ga podržavali i Pascal Feos i Solomun pa se krajem 2007. godine s Markusom Hommom pridružio “obitelji” Highgrade baziranoj u Berlinu, gdje je u suradnji sa samim Markusom objavio trake poput “Deaf Sniper”, “Lagoon” ili “Urban Ballroom”. Klupski hit “Bis Co” (koji je produciran u suradnji s Markusom i Jayem) bio je na svim važnim dance toplistama u Europi, što je još jedna potvrda njegovih odličnih producentskih vještina. Mihai Popoviciu je tip producenta koji voli inovacije i uvijek istanča svoju paletu zvukova te na najbolji način iznenađuje publiku.

Uz Mihaia vas na glavnom flooru kluba Cirkus očekuje i već spomenuti DJ Martelli, dok vas na drugom flooru očekuju Luthia i Blasch. Početak je u 22 sata, a cijena ulaznice iznosi 8 eura. Više provjerite ovdje.

Organizatori najavljuju i live broadcasting sa partija za koji je zadužen Sound Advisor te službeni after party na kojem nastupaju Kareem Da-Li, Dejvid i Dipsas, a čiju lokaciju održavanja ćemo saznati na dan događanja.

Nagradna igra: Dijelimo jedan, ali vrijedan upad za ovaj party! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom u četvrtak, 23. listopada, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

3 KOMENTARI

Comments are closed.