Jewel Kid
Jewel Kid | Foto: Facebook

U subotu 24. rujna zagrebačka publika imat će priliku doživjeti nastup malteškog producenta Jewel Kid-a u sklopu premijernog izdanja novog klupskog programa Pure Code!

Nazvali mi to indijanskim ili babljim ljetom, ovo doba godine u Zagrebu kao da se polaganije nego inače, no svejedno s nesmiljenim žarom, pretapa iz ljetne u jesensku sezonu klupskih događanja. I tako dok odijeci ljeta još griju naša tijela te one krajeve duha koji zazivaju na izlazak i ples do ranog jutra, u jednom dobro poznatom klupskom prostoru starijima znanom kao OTV dom, a mlađima kao Boogaloo ove subote, 24. rujna, kreće prvo izdanje novog programa pod nazivom Pure Code, a ovoga puta u Zagreb stiže Malteški dragulj Jewel Kid kako bi riješio sve nedoumice o tome gdje utažiti subotnju glad za plesom u ritmu techna.

Jewel Kid je zaljubljenicima u elektronički zvuk poznat po brojnim trakama koje se kroz posljednjih deset godina pojavljuju među top 100 na Beatportu, voditeljstvu na Ibiza Global Radiu, a od 2011. i kao vlasnik labela Alleanza za koji, uz njegovu malenkost, izdanja potpisuju velika imena kao Pig & Dan, Monika Kruse, Julian Jeweil, Harvey Mackay, Dosem, Mark Reeve, Gary Beck, Secret Cinema, Stephan Bodzin, Bart Skils, Gabriel D’Or & Bordoy, Mauro Picotto i mnogi drugi.

Jewel Kid uz Alleanzu potpisuje i brojna izdanja za labele poput Suare, Waveforma, Global Undergrounda, Some, Sonica, Break New Soila te Bittena. A nakon brojnih nastupa diljem kugle zemaljske na žarištima elektronske scene kao što su Ibiza, Miami, Amsterdam, Sydney, Barcelona i tako dalje, Jewel Kid napokon dolazi po prvi puta okusiti duh zagrebačke scene.

Kako sve ne bi palo na leđa malteškog gosta, na prvom Pure Code eventu će deckove pregrijati i domaći meštar za svirku na četiri kanala Damir Borovčak Sthekerson te mladi techno majstor iz Koprivnice Phoenix Kraundler. Početak večeri je u 23 sata.

Sljedeći Pure Code održat će se 29. listopada uz gostovanje Hollena, no prije toga, 24. rujna svi pravci zagrebačke noći vode u Boogaloo. Facebook event provjerite ovdje.

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka odgovoriti “Kako se zove izdavačka kuća Jewel Kida? Vaša imena i prezimena šaljite na mail nagradna@uesmag.com s naznakom “UESMAG Pure Code Jewel Kid”. Slučajnim odabirom, u subotu 24. rujna, odabrat ćemo sretne dobitnike upada koje ćemo obavijestiti putem maila.

1 KOMENTAR

Comments are closed.