MAGIC začarao StorySupercaffe, prosinac donosi magiju Adventa
MAGIC začarao StorySupercaffe, prosinac donosi magiju Adventa

Novi program MAGIC u samom srcu Zagreba začarao je kultni StorySupercaffe u kojem se magična i ultimativna zabava uz kvalitetnu house glazbu nastavlja i u prosincu. Saznaj kakva te magična ekipa očekuje u mjesecu Adventa, radosti i druženja!

U samom srcu Zagreba, u Preobraženskoj 3 kod Cvjetnog trga, kultni StorySupercaffe od prošloga je mjeseca postao dom novom house programu MAGIC koji će svim posjetiteljima, kroz moto #FeelTheMagic #FeelTheHouseMusic, nastaviti pružati magičnu i ultimativnu zabavu uz kvalitetnu house glazbu i u prosincu.

Kroz 11. mjesec rezidenti večeri Brun Dux i Oberön svojim su magičnim setovima apsolutno začarali sve prisutne i time najavili da je Zagreb dobio još jedan program, kao i mjesto u strogom centru grada s izborom kvalitetne klupske glazbe svake subote s početkom u 22 sata.

U prosincu im se pridružuju i dragi prijatelji DJ-i: Halaus, Anto Anto i DJ Max, koji predstavljaju dobro poznate klupske programe i radijske emisije (Egzotika, Whateverest, FRüHSTüCK, Welcome To The Club), kako bi kroz svoje nastupe i glazbu prenijeli poruku zajedništva i druženja. Pridružite im se i osjetite magiju!

Detaljan raspored provjerite na službenim Facebook i Instagram stranicama programa.