Ovoga vikenda u Sirupu gostuju britanski producent i DJ Tom Ellis te jedan od najpoznatijih bosanskih bass DJ-a i producenata – Audio Infunktion. UES Magazine vas nagrađuje upadima!

U petak, 17. listopada, održat će se novo izdanje programa Long Play u čijem su fokusu live izvedbe glazbenika deep, tech i minimal house usmjerenja. Program je pokrenut u svibnju, a iza njega se krije izuzetno uspješni zagrebački minimal/deep house tandem Luka & Lazo ili Jedi Jet. Nakon odličnog prvog tuluma s Dapaykom u glavnoj ulozi, ovaj put u Sirup dovode velškog glazbenika Toma Ellisa, osnivača etikete Trimsound.

Tom dolazi iz glazbene obitelji, a plesnom glazbom bavi se još od tinejdžerskih dana u tandemu s Leifom, s kojim i danas radi na mnogim materijalima. Njegov je stil vrlo eklektičan i varira od jazza, funkyja i deepa do minimala i techa. Osim na vlastitom Trimsoundu, izdavao je i za Minibar, Telegraph, Morris Audio Citysport, Nite Grooves i druge…

Osim Toma, nastupit će i Lazo, Labud te Little G. Početak je u jedan sat iza ponoći, a ulaz iznosi 50kn. Sve ostale informacije potražite ovdje.

U subotu, 18. listopada, održat će se dugoočekivani povratnički party hrvatske Chew The Fat ekipe u Sirup, gdje je serijal i započeo 2010. godine. U goste dovode jednog od najpoznatijih bosanskih bass DJ-a i producenata – Audio Infunktiona.

Audio Infunktion možda je najpoznatiji po svojim remiksevima za Dubiozu Kolektiv i nastupu na prestižnom barcelonskom Sonar festivalu, no surađivao je i sa imenima kao što su Quincy Jointz, Ancient Astronauts i K+Lab te nastupao po klubovima diljem Europe i Australije, gdje je 2006. sudjelovao i na Red Bull Music Academyju.

Pored Audio Infunktiona nastupit će Mr Mehikano iz sarajevske Mucha Lune te domaćini Yesh, DMT i MC Tone Tuoro uz vizualizacije VJ Polygona. Početak je u 23 sata, a ulaz je 25kn do 00:30 te 35kn nakon.

Sve ostale informacije potražite u službenom FB eventu.

Nagradna igra: Dijelimo 2×1 upad za petak i 2×1 upad za subotu! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje ostaviti u komentaru ispod članka svoje ime i prezime i dan na koji želite ići. Slučajnim odabirom u petak, 17. listopada, u popodnevnim satima odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

12 KOMENTARI

  • Čestitamo Hrvoje, osvojio si ulaz na Long Play večer (u petak)! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

  • Čestitamo Maja, osvojila si ulaz na “CTF! Croatia” večer (u subotu)! Na ulazu
   se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

  • Čestitamo Mario, osvojio si ulaz na Long Play večer (u petak)! Na ulazu
   se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

  • Čestitamo Dina, osvojila si ulaz na “CTF! Croatia” večer (u subotu)! Na ulazu
   se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

Comments are closed.