Loco Dice na HYTE Zadar spektaklu!
Loco Dice na HYTE Zadar spektaklu!

Povodom HYTE dvodnevnog spektakla, koji će se ovoga vikenda, 22. i 23. srpnja, održati u Zadru, donosimo kratak razgovor s Loco Dice-om, svjetskom zvijezdom elektronske glazbe!

Loco Dice, planetarno poznati producent i DJ jedva čeka ponovno se sastati sa svojim prijateljima iz Hrvatske, i posjetiteljima HYTE Zadar spektakla na plaži Kolovare pripremiti provod za pamćenje. Uspjeli smo ga uloviti na kratko i priupitati par pitanja.

UES: Već duži niz godina dolaziš u Hrvatsku, posebno na Sonus festival na Pagu. Ali osim toga, koje te uspomene vežu za boravak u Hrvatskoj?

Loco Dice: Najdraža uspomena koja me veže uz Hrvatsku je moj prvi dolazak u Dubrovnik. To je bilo baš na početku moju karijere. Sjećam se, pozvali su me na Rave & Cruise party koji je organizirao Partysan Mag I tu je bilo puno mojih kolega DJa i moji stari prijatelji iz Hrvatske. Sjećam se, party je bio u klubu blizu mora. Divno iskustvo u prelijepom gradu Dubrovniku.

UES: Proputovao si cijeli svijet, ali što je to u Hrvatskoj najviše ostavilo dojam na tebe?

Loco Dice: Hrvatska obala je prelijepa! Vrijeme, kristalno čisto more, toliko otoka, hrana i ljudi su ono što je zaista čini jedinstvenom. Imam jako puno prijatelja iz Hrvatske.

UES: Nastupao si na puno HYTE partija, od Ibize do New Yorka i Amsterdama… Ovo je prvi put da HYTE dolazi u ovaj dio Europe, u Zadar. Što posjetitelji mogu očekivati? Po čemu su HYTE eventi najpoznatiji?

Loco Dice: Iz mog iskustva, možete očekivati vrhunsku produkciju, odličnu muziku, ljubav, strast i divnu atmosferu ☺ HYTE tim dolazi s iskustvom sa plesnih podija sa raznih strana svijeta, sa željom da naprave savršen party, stvore posebno okruženje za publiku i izvođače. Ono što me uvijek oduševi je spoj profesionalizma, vizije i ljubavi prema glazbi koju ovi partiji imaju.

UES: Što ćeš prvo napraviti kad dodješ u Zadar?

Loco Dice: Ne znam još. Čuo sam toliko lijepog o plaži Kolovare I čarobnom zalasku sunca u zadarsko. Vidjet ćemo! Prepustit cu mom starom prijatelju Daliboru da smisli plan. Baš se veselim dolasku!

-Razgovarala: Lana Borić-