Poprilično šarolik i sadržajan zagrebački noćni život od subote postaje bogatiji za jedan neuobičajen event. Ime mu je Liquosphere, a mjesto radnje će ove subote biti prostor kluba Attack.

Liquosphere je zamišljen kao glazbena večer kojom će vladati drum’n’bass u svom liquid funk i atmospheric stanju. Party se održava u suradnji s Klubikonom, a temeljna ideja je okupiti fanove i njegovatelje specifičnoga zvuka te malo osvježiti zagrebački clubbing,

U subotu, 17. svibnja, u Attacku će dobru atmosferu kuhati mlada splitska liquid DnB nada InChoon, CFSN-ov Funk Guru koji je, iako nije žanrovski ograničen, jedan od starješina zagrebačkog DnB-a, te Sven Nalis, inicijalno DnB DJ i producent iz Rijeke koji je kros-žanrovski orijentiran na funky i deep glazbu pa mu je tako i najbliža strana DnB-a upravo ona tekuća.

Tulum starta u 22:30 sati, a upad će biti 25 kuna prije ponoći te 30 kuna nakon, a ukoliko želite ići besplatno, imamo za vas par upada! Lajkajte članak, te u komentar ispod članka ostavite vaše ime i prezime. Dvoje sretnika/ca proglasit ćemo na dan održavanja eventa.