Legowelt nas je odlučio počastiti svojim zanimljivim i doista osebujnim štivom. Riječ je njegovom novom, neobičnom hobiju, kako on kaže, izražavanja u stilu “mističnosti hakerskog romantizma”.

Pod imenom Shadow wolf, zajedno sa svojim suradnicima Legowelt je pisati E-zine.  Za one koji još ne znaju, E-zine su tekstualne datoteke koje su se koristile prije internetske ere, bile su način izražavanja, zabava za hakere, “geekove”, čudake… te sve one koji su htjeli podjeliti svoje mišljenje i ideje s drugima. Mogli bismo reći da su E-zine bila preteća današnjeg Facebooka.

[quote_left]”Zabavite se i neka vam znanje preneseno u ovim bajtovima pomogne na vašem životnom putu”[/quote_left]Legowelt će u svojim E-zine uratcima pisati o širokom spektru tema poput glazbe i produkcije, zastarjelih računala, okultnih znanosti, filmova, igrica, videa, itd. Izlazit će svaka tri mjeseca, a ako će imati  više vremena moguće je i do jedanput mjesečno. 

U svom prvom osvrtu Legowelt je pisao o hakiranju, filmovima, novim riječima, savjetima za DJ-e, Memphis rapu, drevnim simbolima, pa čak i vanzemaljcima. Unutar E-zinea nalazi se i njegov intervju s Josom Lieferinkom a.k.a PHOCHOSom.

Između ostaloga osvrnuo se i na nedavnu objavu Richiea Hawtina na društvenoj mreži u kojoj spomenuti tvrdi: “Već mi je stvarno zlo od svih velikih, luksuznih, pretpanih, skupih mjesta. Osjećam se kao da sam ostavio dio sebe u backstageu nekog velikog glazbenog festivala. Želim se vratiti stazama underground techno partija. Čuo sam da je moj suradnik – DJ TLR, svirao u Drugstoreu u Beogradu, već drugi put. Inspiriralo me, te želim tamo svirati…” Ova izjava ubrzo je nestala bez traga, a Richie je više nije spominjao. Legowelt zaključuje kako je vrlo vjerojatono riječ o nekoj podvali ali kaže kako bi ipak trebalo otići u KC Drugstore klub u Beogradu jer ugošćuje kvalitetne underground DJ-e poput TRAXX-a, TLR-a (koji živi u Zagrebu), Orgue Electroniqu

ea te mnoge druge.

Zabavite se i neka vam znanje preneseno u ovim bajtovima pomogne na vašem životnom putu”

, poručio je Legowelt svojim čitateljima.

O čemu se zapravo radi pogledajte u nastavku – Issue 1.