Yaniv Tal iz Tel Aviva zvijezda je retro izdanja Astralis partija u zagrebačkom Depo klubu, koji je ujedno i proslava njegovog petnaestog gostovanja u Hrvatskoj!

Yaniv Tal će za DJ pult Depo kluba stati ovoga petka, 21. studenog, u sklopu već spomenutog Astralis Retro partija gdje će mu se za pultom pridružiti i domaćini Go Cut i Damir Ludvig. Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 40kn, a mogu se kupiti na svim pretprodajnim mjestima Eventima, kao i u online sustavu.

Talove su DJ vještine prvobitno zapažene na CD kompilacijama Humus Conspiracy koje su ga odvele na mnogobrojne turneje po zemljama kao što su SAD, Indija, Rusija, Velika Britanija, Francuska, Tajvan, Španjolska i Južna Afrika, a nastupio je i na velikim festivalima kao što su Nagisa (Japan), Love Fiels (Njemačka), Unit Parade (Austrija), Love Parade (Njemačka), Voov Experience (Njemačka), Burning Man (Njemačka), Solipse (Mađarska), itd. Ključna je figura u popularizaciji Goa i Psy-Trance glazbe u kakvoj će ljubitelji starih dobrih špicerica i dizalica uživati na retro Astralisu.

Tal je utemeljitelj i legendarne kompanije Cosmophilia, koja je odmah nakon osnivanja postala odgovorna za distribuciju 40 najboljih Psy-Trance i Goa etiketa na svijetu i umjetnika kao što su Infected Mushroom, Deedrah, Atmos, Astrix, Ticon, Skazi i drugi, a vlastitu izdavačku kuću Hadshot Haheizar (Vanzemeljske Vijesti) uspješno vodi od sredine devedesetih.

Yaniv stoji iza otkačenih glazbenih projekata kao što su Eat Meaterr i Universal Sound Squad, a hrvatskoj publici je najpoznatiji po suradnji sa Legurom na singlu Sex In The Name Of God. Nosilac je prava glazbe koja je bila dostupna samo na vinilima, ali ju je nedavno objavio na digitalnim kompilacijama PSY-TRANCE SURVIVAL KIT vol. 1 i 2. U prosincu ove godine Yaniv ponosno najavljuje PSY-TRANCE SURVIVAL KIT vol.3, kolekciju najboljih Psy-Trance i Goa singlova svih vremena čije ćete ulomke čuti na Astralisu!

UESMag dijeli 2×1 upad! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtagove #UESMag i #ASTRALIS te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

Astralis_Retro_cover

6 KOMENTARI

    • Čestitamo Ira, osvojila si upad za Astralis večer! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

    • Čestitamo Željka, osvojila si upad za Astralis večer! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo ti dobar provod! 😉

Comments are closed.