DJ Ladida, prva dama češke scene, dobro poznata domaćim partijanerima, ovoga je vikenda gošća zagrebačkog DEPO kluba.

Pravim imenom Linda Stepnickova, Ladida se prije DJ-iranja bavila modelstvom,  a poznata je po preciznom stilu miksanja i dinamičnom elektronskom zvuku. Glazbom se počela baviti 1995. godine, a prvi klub u kojem je počela bio je klub Radost u Pragu. Svirala je na  velikim techno događajima poput Love Paradea i  Maydaya, a 2004. proglašena je najboljim češkim DJ-em. Do danas, poznata je kao svjetska DJ putnica izrazitog stasa, dobrog glasa i najbolje selekcije elektronske glazbe.

Kako stvar ne bi stala samo na tome, La Di Da je u suradnji s programom Elektron u klubu Depo odlučila počastiti hrvatsku publiku pravim “slatkišem”. Naime, ekskluzivno će odsvirati old-school techno DJ-set. Dakle, ništa od kompjutera i inih novotarija. Gramofoni, mikseta i torba puna ploča. Stariji će se sjetiti njenog nastupa iz starog Kulušića kada se tražila ulaznica više, ali je klub bio toliko ispunjen da su se vrata morala zatvoriti i reći “žao nam je, drugi put dođite ranije”. Ostali će imati priliku proživjeti to iz prve ruke na ovom eventu.

ladida_depo
Uz glavnu gošću večeri, old-school techno DJ-setom zagrebačku party naciju počastit će i legenda Stereo Studio programa – KIKI. Upravo on je bio taj koji je među prvima na domaćoj sceni zasvirao na 3 gramofona i pokazao svima kako se “dirigira elektronskim orkestrom” iza DJ-pulta. Suosnivač i voditelj programa kao što su već spomenuti velikan Stereo Studio, zatim Loops, Deep FM, ovog će puta na jednu noć izvaditi iz pozamašne kolekcije ploča samo one najbolje i predstaviti Zagrebu da i stari techno zvuk još uvijek diše i živi.

Iza DJ-pulta naći će se još i svima poznati zagrebački DJ – CET koji priprema pravu poslasticu od svirke, ali i mlada nada domaće scene, djevojka koja iz eventa u event samo još više raste i osvaja simpatije partijanera – TEYCHEE. Participacija za event je 50 kn kroz cijelu noć, a party počinje u 22h, te završava u 6h ujutro.

Nagradna igra: Dijelimo 2×1 upad za ovaj party! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu te ostaviti u komentaru ispod članka svoje ime i prezime . Slučajnim odabirom, u petak 19. rujna u popodnevnim satima, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.