Legendarna emisija koja je išla na radio Ciboni prije desetak godina, vraća se na prikladniji radio s prikladnijim nazivom – Radio808!

Elektro je stil glazbe koji je, nakon svojih zlatnih godina, počeo biti sve manje zastupljen, kako u eterima naših radio postaja tako i u našim klubovima. Zato je ovo odlična vijest za sve elektroljupce.

Emisiju Elektrologija, čiji je urednik i voditelj DJ Xed, član elektro kolektiva Crobot Crew, ćete moći pratiti srijedom na internet radiju Radio808 u terminu od 22 sata do ponoći, a sastojat će se od dva dijela – old school electro – do 1990. i new school electro – od 1990. do danas. Svaki dio imat će svojih sat vremena.

[quote_center]Zanimljivo je to što su mi na rođendan javili da se emisija na Ciboni ukida, a sada dan nakon rođendana krećem s tom istom emisijom na Radiju 808.[/quote_center] – objašnjava nam DJ Xed, koji se ovim putem zahvaljuje i svom dugogodišnjem prijatelju i kolegi – Janu Kinčlu poznatijem kao DJ Zero, za ponovno vraćanje u eter. Prvu epizodu ove kultne emisije, nakon deset godina, poslušaje već večeras od 22 sata, uživo na www.radio808.com!