Kristijan Molnar untitLED
Kristijan Molnar dolazi na untitLED

Novi serijal događanja elektroničke glazbe, plesa i zabave koji za vas organizira karlovački LED kolektiv, naziva untitLED, sprema se ovoga vikenda kada im u goste dolazi Kristijan Molnar!

U novo uređenom prostoru Male scene Hrvatskog doma ove sezone LED kolektiv pripremio je program untitLED koji će ugostiti renomirana imena elektroničke glazbe iz Hrvatske i inozemstva. Povodom nadolazeće 10. obljetnice postojanja i rada, odlučili su vas počastiti gostovanjima koja su obilježila zadnju dekadu plesa u Karlovcu, no i neka nova, koja još nisu imali čast predstaviti se karlovačkim plesačima. Tim povodom, jednom mjesečno organiziraju za vas audio-vizualnu poslasticu u prostorima Male Scene, te hrabro koračaju prema velikoj proslavi postojanja koja ih čeka u nadolazećoj godini.

Na prvom događanju iz serijala untitLED partya, u subotu, 15. listopada, ugostit će nježnog „diva“, majstora iza dj pulta, čarobnjaka i tvorca ludih nezaboravnih vibracija… Kristijana Molnara. Ovog čarobnog i nadasve karizmatičnog momka, imali ste prilike čuti na LED Festu 2013. godine, kada je glavom, a bome i bradom, doveo atmosferu do posebnog usijanja. Slobodno možemo reći jedan od top nastupa u proteklih 10 godina postojanja LED festivala.

Kristijanovi setovi su uvijek nepredvidljivi i prava su poslastica za sve ljubitelje modernog house i techno zvuka. Upravo njegova sklonost prema eklektičnom zvuku, ali uvijek kvalitetnom izboru traka, čini njega i njegove setove posebno zanimljivim. Zato ne propustite ovo izvanredno gostovanje koje za vas pripremaju LED ekipa i njihov mali, ali
jako slatki klub Scena.

Za DJ pultom će mu se pridružiti Omen i Vedran Božić. Početak je u 22 sata, a cijena ulaza iznosi 25kn prije, odnosno 35 kn poslije ponoći. Više informacija potražite ovdje.