Hybrid
Hybrid

Hybrid je novonastali program koji je baziran na organizaciji i promociji underground psytrance scene, a svoju premijeru imat će ovoga petka u AKC Attacku!

Program Hybrid će u prostorima AKC Attack osigurati kvalitetne domaće i strane DJ-e, Live Act izvođače, dekoratere, VJ umjetnike i mnoge druge artiste, a na svom premijernom izdanju, ovoga petka, 18. studenog, predstavit će DJ-e: Fidel, Winpa, MicroHell i Mayix, dok će za vizualni dio biti zaduženi psihodeličari sa podebljim iskustvom u dekoriranju CupusKactus te VJ-ing crew Dimension Tricks uz pomoć VJ Naanaa.

Budući da Hybrid kao program teži kvaliteti i osigurava standard, zagrebački soundsystem Saso Mange zadužen je kao rezident na Hybrid partijima. Početak partija je u 23 sata uz pristupačnu cijenu od 30kn. Facebook event provjerite ovdje.

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u igri potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti Vaše ime i prezime. Slučajnim odabirom, u petak 18. studenoga, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.

20 KOMENTARI

Comments are closed.