Kotlovnica
Kotlovnica

S otvaranjem nove sezone clubbinga u Zagrebu, sprema se i četvrta po redu edicija programa Kotlovnica u KSET-u!

Nakon iznimno dobre sezone u kojoj je ekipa okupljena oko programa Kotlovnica krenula sa radom i ugostila mnoga imena kao što su Jan Kinčl Zero, Akuul, Oberon, Novell, Funk Guru, Yesh, Tvrtko, Basta, Ana Antonova, Rudi Papić i drugi, odlučili su nastaviti istim tempom, no s drugim imenima. Svoju novu sezonu tako otvaraju 22. listopada u zagrebačkom KSET-u gdje će svoj rad i glazbenu selekciju predstaviti: Bronski & Herya, Marijan Babicz te rezidenti samog programa MradarAnte Mucic M. Početak je u 22 sata uz ulaz od 20kn.

Za one koji još nisu upoznati sa samim programom, Kotlovnica daje ugođaj dobro poznatog projekta ”Boiler Room” u kojem  DJ predstavlja svoj rad i selekciju neovisno o publici koja se nalazi neposredno DJu iza leđa. Audio-vizualni identitet pokrivaju rezidenti Kotlovnice, a važno je dodati da će na Youtube kanalu programa biti i live stream, tako da oni koji ne mogu osobno doći, mogu pratiti što se događa preko samog streama.

Više o Kotlovnici i izvođačima saznajte u Facebook eventu, kao i na samoj Facebook stranici, a kako je to zvučalo na prijašnjim izdanjima saznajte u nastavku.