Kool Katz je nova klupska večer zamišljena kao spoj starih RnB hitova i RnB-a novijeg datuma u fuziji s 2 stepom i drugim soulful glazbenim pravcima koje nemate prilike slušati u zagrebačkim klubovima.

Osim naglaska na glazbu, projekt će obuhvatiti i širi spektar disciplina kao što je fotografija, dizajn ili pak moda.

Dvojac koji stoji iza projekta Kool Katz, RRRamon! & Oli Dobolli dobro je poznat zagrebačkoj publici, a budući je 3 magični broj u igru će im uskakati i CFSN uzdanica Itch. Svako izdanje Kool Katz večeri održavat će se na oba podija Klub.a, a u „Sensual Selection tunelu“ moći ćete plesati uz gosta DJ-a u “allnighter” varijanti.

Ovom prilikom tu je Edin Haliti, pokretač riječke večeri Slastičarna poznat po iznimno senzualnoj glazbenoj selekciji. Mnogima je još poznat kao producent i član riječkog, ali benda svjetske reputacije Disco’N’action. Glazba mu je prva, aktualna i buduća ljubav i vjeran joj je od 19. godine. Riječkoj sceni poznat je i kao rezident DJ klubova Discordia i Tunel, a nemali broj potplata cipela uništen je upravo na njegovim partijima. Program Slastičarna već četiri godine vlada noćnim izlascima u Rijeci, a Edin ga je nazvao baš tako jer je skupio sve ono najslađe od mjuze koju voli, te se uglavnom orijentira na nu disco i deep house.

Oli Dobolli počeo je karijeru DJ-a još u kasnim ’90-ima i svirao u svim klubovima koji su nešto značili za noćni život Zagreba. Dobitnik je brojnih nagrada, a 2013. godine postao je prvi hrvatski Red Bull Thre3style DJ Champion, te mu je titula priskrbila i put u Toronto na svjetsko finale. Oli će u Kool Katz večer ukomponirati zvuk starog RnB-a ’90-ih i ’00-ih, no ne očekujte „izlizane“ hitiće. Njegov set sadrži kvalitetne, ali i one pomalo zaboravljene trake koje su proslavile ovaj žanr.

RRRamon!, poznat i kao DJ Yesh, već 13 godina pokazuje svoju ljubav prema elektronskoj glazbi kroz različite klupske večeri koje organizira u nekoliko zagrebačkih noćnih klubova. Svima su dobro poznati JabbaTon, Chew the Fat! Croatia te Blacklight projekti kojima će pridodati i Kool Katz. Ovom prilikom će Olijevom RnB-u nadodati 2 step / garage zvuk koji nemate prilike slušati u našoj metropoli.

Na prvom izdanju večeri Oliju i RRRamon!u pridružit će se i Itch, član zagrebačke CFSN družine koji ne skriva da iz elektronskih voda voli zalutati u RnB što redovito pokazuje i na vlastitom programu naziva „Phillitchevanje“ koji je pokrenuo s CFSN kolegom Phillipeom.

Tulum se održava 12. travnja, a upad je 20kn za žene, odnosno 30kn za muške.