Nakon velikog prošlogodišnjeg hita ‘Let’s go dancing’, a potom i ‘Plush’, Tiga i Matthew Dear aka Audion izbacili su ‘Fever’, prljavi singl koji opisuje ugođaj nadolazećeg Tiginog albuma.

Vlasnik sada već šesnaestogodišnje etikete Turbo Rec. uskoro bi trebao za svoju etiketu izbaciti i svoj novi, treći album, na kojem je surađivao sa svojim prijateljem Matthew Dearom aka Audionom od čega smo već plesali na gorespomenute singlove. Novi singl ‘Fever’, te ‘Plush’ najbolje opisuju atmosferu tog albuma, a kanadski producent za svoju suradnju s Audionom ima samo riječi hvale: ‘Sve čemu sam se nadao iz ove suradnje se i ostvarilo.’

Tiga je uvijek gurao vlastiti đir bez kompromisa i utjecaja tuđih mišljenja, skakao iz undergrounda u mainstream, iz electra u techno, iz acida u tech house, a ‘Fever’ opisuje kao ‘ovo što čujete je ono 2AM savršenstvo; koje se dostigne kada su svijet i vaš um isključeni od bilo čega svjesnog‘.

Singl je izašao 24. veljače, a za remikse, koji bi trebali izaći 4. travnja, pobrinuli su se trenutno najrazvikaniji producenti – Maceo Plex pod svojim Maetrik aliasom, Acid Arab, Tom Trago te bugarski producent i DJ Strahil Velchev poznatiji kao KiNK.

Valja spomenuti i da ovaj dvojac kreće na zajedničku turneju, a hoće li ih put dovesti do Hrvatske, ostaje nam nadati se…