Producent i DJ čije ime sve više viđamo na line upovima velikih festivala, koji nas uvijek iznenađuje novim stvarima i remiksevima, najavio je album koji pokazuje koliko je Europa utjecala na njegov rad, od preseljenja iz Argentine prije 5 godina.

Gutijeva priča je zanimljiva, jer ovaj južnoamerički producent nekada je punio stadione i dobivao zlatne ploče kao rock glazbenik. Onda je otkrio techno i sve je krenulo novim putem.

Danas je vrlo cijenjen kao DJ i producent, u čijim se stvarima uvijek može čuti utjecaj zemlje iz koje dolazi, a koji godinama putuje pod Desolatovim kišobranim, i bukiran je diljem svijeta. Kod nas ga možete poslušati na Hideout festivalu.

LP pod nazivom Rompecorazones iliti Srcolomac, biti će otisnut na dvostrukom vinilu. Sadrži 12 traka, žanrovski raznolikih i pod utjecajem drugačijih stilova, od jazza, bluesa, ambijenta do elektronike, a sve nastalo kao posljedica producentovog preseljenja iz Argentine u Europu prije 5 godina.

Guti ploču opisuje kao ‘glazbene uspavanke‘ i dodaje, ‘Imam toliko toga za ispričati o posljednjih 5 godina. Dao sam cijelog sebe u svakoj pjesmi, pa je ovaj album pokazatelj moje osobnosti i onog što nosim u srcu: to je moj način da ostanem ono što jesam, moja priča i pozadina.

guti-albumNa albumu se pojavljuje i Gutijev prijatelj Miguel de Ipola, a većina stvari je snimljena u prvom pokušaju. Album će izaći za Rompe Corazones etiketu u svibnju.

Tracklista:

01. To My Latest Love
02. Bed Time Stories
03. Magia
04. La Salida
05. El Solitario
06. Desesperado
07. Rain
08. We Love You
09. Hurt
10. Rompe Corazones
11. Used To Be Like This
2. Desidia