Ono što svaku LMC clubbing sezonu čini posebnom i drugačijom svakako je gostovanje najpoznatijih međunarodnih izvođača. Jedan od najboljih svjetskih producenata i DJ majstora elektronske glazbe – Joris Voorn, stiže u Vodnjan!

DJ pult najveće open-air pozornice u Istri, one vodnjanskog LMC kluba, Joris Voorn osvojit će u petak, 18. srpnja. Društvo za DJ pultom radit će mu domaća postava koju čine: Alen Sforzina, Bebetto, Mark Ash i Lemon. Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 100 kuna možete kupiti putem LMC online shopa ili u sustavu Eventim. Cijena ulaznica na dan događanja iznosit će 150 kuna.

joris_voorn_vodnjan

Joris Voorn je DJ i producent iz Rotterdama. Odrastao je u obitelji glazbenika pa i ne čudi činjenica da je glazba postala neizostavnim dijelom njegova života od najranije dobi. Elektronskim zvukom počeo se baviti sredinom 90-tih godina, fokusirajući se na house i techno. Sagradivši si mali studio počinje stvarati trake koje su punile record boxove imena poput Carl Craiga, Laurent Garniera, Technasie i mnogih drugih.

Nakon uspjeha trake Incident, Joris izdaje svoj debitantski cd album Future History na SINO etiketi na kojemu je obuhvatio 3 godine ideja i inspiracije na 20 različitih traka. 2005. godine nastaje Green na kojem kao prvo izdanje izlazi A dedicated mind EP koji postiže globalni uspjeh a odmah nakon toga izdaje svoju prvu mix kompilaciju za klub Fuse. Nakon legendarnih mixeva Davea Clarka, DJ Hella i drugih, uslijedila su brojna izdanja i kolaboracije kao i drugi album koji nastaje 2007. godine pod nazivom From a deep space, ali i mix za renomirani Balance serijal pod brojem 14.

Uz mnogobrojna izdanja i suradnje Joris se etablirao kao jedan od vodećih imena elektronske glazbe kako u svijetu tako i kod nas.

Dijelimo 2×1 ulaznicu. Lajkajte/twitajte članak, te u komentar ispod članka ostavite vaše ime i prezime. Dvoje sretnih dobitnika/ca objavit ćemo u četvrtak, 17. srpnja, u popodnevnim satima.

36 KOMENTARI

Comments are closed.