Jimi Jules
Jimi Jules

Nakon ljetne pauze program zanimljiva i sugestivna naziva ‘Fuck your dreams, this is heaven’ ponovno dočekuje publiku, kreirajući  svoju verziju (glazbenog) raja pa im tako ovoga vikenda u goste dolazi Jimi Jules!

U petak, 14. listopada 2016., u Masters klubu program ugošćuje dvojicu osebujnih glazbenika – prvi je Jimi Jules (Watergate), a drugi Kristijan Molnar (Christallization Radio Show), uz lokalnu podršku Felvera i Jogardea.

Jimi Jules, DJ i producent iz Zuricha, slovi za jednog od najvećih nadolazećih talenata međunarodne underground scene. Mladić dolazi iz multikulturalne karipsko – švicarske obitelji u kojoj je glazba imala jak utjecaj te je od ranih nogu svirao trubu, a kasnije bas tubu da bi na kraju magistrirao miksanje i produkciju na züriškoj Akademiji umjetnosti.

Jimijev svjetski uspjeh započeo je kada je s glazbenim partnerom Oliver $ napravio hit ”Pushing on” koji je dva tjedna bio broj 1 na beatport ljestvici i rasplesao brojne klubove u Europi, Miami i Japanu.  No Jimi svakako nije jednokratno čudo budući se njegova samostalna produkcija već izdaje na poznatoj house glazbenoj etiketi ”Defected”. U Zagreb Jimi dolazi u sklopu promocije svojeg prvog albuma ”Equinox” koji će biti izdan  10. listopada na Zukunft recordings glazbenoj etiketi.  Equinox je dobio pozitivne kritike kao izrazito kreativan i muzikalan album koji je već oduševio velike DJe poput Dixona, Giles Petersona te Ame-a.

Kristijan Molnar u klubu Masters već je gostovao, a sada se vraća kao pridruženi rezident član ovog programa. Kao jedan od najboljih tech-house DJ-a na području bivšeg Balkana, i u Zagrebu je uvijek rado viđen gost. Uz to uređuje i vodi emisiju Christallization Radio Show gdje predstavlja novu i svježu elektroničku glazbu u sklopu koje je ugostio mnoga imena elektroničke glazbe uključujući Guya Gerbera, Stimminga, Matthiasa Tanzmanna, Iana Pooleya i Radioslave.

Očekuje nas iznimno bogat glazbeni vikend u Zagrebu. A gdje god pošli, mi vam želimo dobru zabavu i ples. Cijena ulaznice za ples na programu Fuck your dreams, this is heaven iznosi 60hrk. Više informacija potražite u službenom Facebook eventu.