Nakon vrlo uspješnog EP-a iz 2012., dvojac Jimmy Edgar i Travis Stewart aka JETS se vraća… U  suradnji s Jamieom Lidellom napravili su odličnu stvar ‘Midas Touch’, obradu istoimenog hita iz 1986.

Jimmy Edgar i Travis Stewart aka Machinedrum su pod zajedničkim imenom JETS prije dvije godine  izdali vrlo uspješni istoimeni EP – JETS, za Leisure System. Prošle godine zajednički su pokrenuli label Ultramajic, na kojem je Machinedrum prije nekoliko tjedana objavio svoj besplatan EP ‘Vizion Centre’. Svestrani dvojac na kratko je utihnuo – vrlo vjerojatno zbog geografske udaljenosti koja ih je u međuvremenu snašla, te zbog količine gigova, drugih suradnji… Nakon dvije godine šutnje, ponovno su u igri sa staro-novim hitom.

Singlica je prvi put bila predstavljena slušateljima u studenom prošle godine kada je Machinedrum odvrtio svoj Essential Mix za Radio One. Mnogima će već na prvu zvučati poznato to je zato što je napravljena prema hitu ‘Midas Touch’ od Midnight Star-a, iz 1986.

JETS su ipak cijelu stvar zapakirali u moderniji oblik u kojem je već od prve sekunde očit kompromis između ova dva umjetnika, odnosno balans koji su pronašli između svojih stilova. Singlica napravljena u suradnji s  Jamieom Lidellom, izašla je za Leisure System.

Osim na radiju ovo je prvi put da je cijela traka dostupna slušateljima. Cijeli EP možete poslušati ovdje, u nastavku pogledajte video s vizualizacijama koje je napravio sam Jimmy Edgar.

Singlica ‘Midas Touch’ biti će dostupna samo na vinylu, koji uključuje originalnu verziju i remix  Machinedruma koji je energičniji od originala, te je najmjenjen više za dancefloor.