Ostalo je još samo nekoliko dana za kupnju jeftinijih ulaznica za Tuborg Open Fair koji će se održati u Pogonu Jedinstvo 12. prosinca 2014.

Glazbena platforma Tuborg Open Fair za cilj ima obogatiti hrvatsku koncertnu i festivalsku scenu, a svoju klupsku inačicu doživljava u petak 12. prosinca 2014. u Pogonu Jedinstvo u Zagrebu. U goste s nominacijom za najboljeg drum’n’bass DJ-a dolazi Friction praćen MC Linguisticsom, uz njega je Petar Dundov live, reper Frenkie, ABOP koji izvode elektronsku glazbu uživo, kao i najistaknutiji zagrebački klupski program Chew The Fat! Croatia uz pratnju Remi iz Elementala.

Sve projekte prati vrhunska tehnička produkcija, a za ovaj događaj organizatori najavljuju spektakularno izdanje koje pomiče granice klupskog iskustva. Više o cijelom događanju pogledajte OVDJE.

Jeftinije ulaznice po 60 kuna u prodaji su samo do nedjelje, 30. studenog. Nakon toga se cijena penje na 80 kuna, a na dan događaja, ako ih ostane, ulaznice će se moći kupiti po cijeni od 90 kuna. Dostupne su u sustavu Entrio.

Comments are closed.