Zatvaranjem kluba Sirup, koji je na mjestu Donjih Svetica prebačen u Paromlin, zbog preskupe najamnine i tko zna koječega još, na istom je mjestu otvoren klub Mikser. U njega je utučena dodatna lova na preuređenje, a onda je krenulo s programom koji je nastavio u relativno sličnom tonu onog prethodnog.

Već onda smo se zapitali kako li se to isplati jednom, a onom prije toga nije uspjelo, no kao i uvijek, kad je pitanje nešto novo vezano uz glazbu u Zagrebu, imali su našu punu podršku. Ipak, komentari su dolazili, vrijeme prolazilo…a potom se desilo otkazivanje partija, tik prije njegovog održavanja, bez da su gosti večeri bili obaviješteni.

Radi se naravno o otkazivanju jučerašnjeg partija s Lukeom Hessom i Markom Fürstenbergom kao stranim gostima, a koji su o tome saznali preko Facebooka (!)… Dobili smo i službeno priopćenje od dvojice DJ-a:

The owner of club Mikser is careless and unprofessional. No notice of the cancelation was received until the day of the event & it was only listed on Facebook. And there is still no explanation as to why the event was cancelled. Our host in Zagreb tried contacting Mikser several times the week before the event with no response. I would not recommend any artist take a booking at club Mikser. We’re considering having a lawyer investigate the situation as the club is still under some contractual obligations. We apologize to our friends & fans in Zagreb and we hope to be back in the near future under better circumstances. Kind Regards, Luke Hess & Marko Furstenberg”

Mikser otkazivanje 1
E sad, pitamo se, kako je moguće da gosti nisu obaviješteni kad se već pričalo o otkazivanju barem dan prije (tad smo čuli mi), te kako si uopće mogu dozvoliti takav neprofesionalizam i loš publicitet? Bilo nam je i sumnjivo i što nismo dobili, inače redovitu najavu događaja na email.

No, zapravo nas ne čudi neprofesionalizam, jer smo i prije koji dan saznali da klub (tj. gazda) Miksera nije ispunio svoja dugovanja nastala prema nekim domaćim DJ-ima od nedavno održanog partija, te se ne javlja na telefon. Mogli bi reći, standardna hrvatska priča, ili…?

Mikser otkazivanje 2
Jesu li ovo naznake skorašnjeg pada kluba Mikser i njegovog zatvaranja i prije nego li je napunio pa makar godinu dana? Ostaje nam vidjeti…

Čekamo službeni komentar iz kluba…