U zagrebački Klub. na program JabbaTon dolazi velika britanska grime/dubstep/hip hop zvijezda P Money. Poznat po suradnji s Magnetic Manom (Skream, Benga, Artwork), uz True Tiger ekipu tvorac je globalnog megahita “Slang Like This”, te jedan od najprepoznatljivijih likova na UK bass sceni u zadnjih 5 godina.

Velikom nizu grime zvijezda kao što su Skepta, JME, Durrty Goodz, Ghetts, No Lay, Killa P, Footsie i D Double E, koje su od 2006. godine do danas pohodile JabbaTon “Grime Scene Investigation” napokon se, 30. travnja, pridružuje i P Money.

Uz njega će na grime/dubstep flooru glavni grime istražitelj i podrška u nastupu biti začetnik JabbaTon programa i vlasnik istoimene etikete Yesh. Tu večer nastupit će i Pudlika, mlada nada domaće bass scene umiljatog imena, ali beskompromisnih ritmova, domaći bass mag Dr. Strapazoot, a za mikrofonom će biti MC Ras MIST Hihgper.

Za drugi, drum’n’bass, floor zadužen je Jan Becele, osnivač Trip To Zion kolektiva, Rea, jedna od originalnih članica JabbaTon ekipe, te DJ Venom, JabbaTon član, višestruki DMC prvak Hrvatske te trostruki svjetski DMC finalist.

Početak je u 23 sata, a ulaznice su 40 kuna u pretprodaji, te na dan koncerta do 00:30, a 50 kuna nakon. Ulaznice u pretprodaji možete kupiti u sustavu Entrio.hr i na svim prodajnim mjestima – https://www.entrio.hr/outlets.

Ukoliko pak želite besplatno na JabbaTon večer, lajkajte članak, te u komentar ispod članka ostavite vaše ime i prezime. Dvoje sretnika proglasit ćemo na dan održavanja eventa tokom dana!