Ovoga vikenda u Mastersu vas očekuju poznate klupske večeri Ekstrakt i Freilauf uz goste iz SAD-a odnosno Japana!

Večeras, 26. rujna, Tadd Mullinix, Charles Manier, James T. Cotton, JTC, Dabrye, 2 AM/FM, SK-1, svi na istom mjestu i u isto vrijeme otvaraju novu sezonu Ekstrakta, a kako sami Ekstrakt vragolani kažu, JTC od svog prvog izdanja na Ghostly Internationalu početkom 2000-ih, preko Spectral Sounda, Nationa, Creme Organizationa, MinimalRomea, pa sve do svog novog labela Bopsidea, sve kaj primi pretvara u zlato.

U Zagreb dolazi u sklopu svoje Bopside label launch euro turneje, a uz njega vas očekuje i standardna postava Ekstrakt vragolana: Ganik, Labud, Mimi i Novell. Upad iznosi 70kn.

U subotu, 27. rujna, u Mastersu vas očekuje Freilauf večer, a u goste iz Japana dolazi Kez YM od kojeg možete očekivati set prepun Detroit/Chicago/Deep House/Funk/Disco/Afro glazbe. Kez je član poznate nam Burek etikete, a svoja izdanja izdavao je i na etiketama kao što su Yore, Deep Explorer, Ragrange Records, FacesCity Fly.

U Mastersu će mu se za DJ pultom pridružiti domaćin Jogarde te Borut Cvajner, jedan od osnivača Vakum etikete. Početak je u 23 sata, a cijena ulaza je 50kn.