Insolate aka Miss Sunshine na Dimensions festivalu
Insolate aka Miss Sunshine na Dimensions festivalu | Foto: Daniel Kirsic

Poslušajte top 10 selekciju Sunčice Barišić aka Insolate kao glazbeni osvrt na najuspješnije izdanje Dimensions festivala!

Sunčica Barišić poznata pod aliasom Miss Sunshine, pod kojim više ne djeluje jer karijeru nastavlja pod novim imenom Insolate, jedna je od pionirki techna u Slavoniji. DJ karijeru započinje radijskom emisijom prije 19 godina, a danas broji niz klupskih i festivalskih nastupa te brojna izdanja diljem cijelog svijeta.

Sunčica je, uz mnoga domaća i regionalna lica, nastupala na ovogodišnjem, ujedno i najuspješnijem, izdanju Dimensions festivala, što joj je ujedno bio i posljednji nastup pod aliasom Miss Sunshine, koji je, napominjemo, ugledni novinar Marc Rowlands, za Mixmag, izdvojio kao jedan od najboljih nastupa koji prezentiraju hrvatsku techno scenu.

Kako bi se još jednom prisjetili ovog sjajnog izdanja, Sunčica, od sada Insolate, je za UESMAG selektirala top 10 stvari kao glazbeni osvrt na najuspješnije izdanje Dimensions festivala. Svih 10 stvari potpisuju izvođači koji su i nastupali na samome festivalu.

Insolate pratite na Facebooku, galerije sa Dimensionsa provjerite ovdje, a u nastavku poslušajte njenu selekciju.

1. Infinity – Think Quick (Moritz von Oswald 94 remodel)

2. Dj Qu – Sweaty One

3. Dettmann & Klock – Dawning

4. Dj Stingray 313 – eRbB4 (LP07 Lower Parts)

5. Moodyman – Dem Young Sconie

6. Daniel Bell – Phreak your body

7. Funkinevil – Night

8. Zenker Brother – Heeman

9. Helena Hauff – Actio Reaction

10. Brother’s Yard – Moskito