Ilija Rudman
Ilija Rudman

Ilija Rudman, jedan od najzanimljivijih hrvatskih producenata elektroničke glazbe, našao se na popisu izvođača jednog od partyja u slavnome londonskom klubu Fabric.

Riječ je o partyju zakazanome za subotu, 4. listopada, lansirnome partyju Rareshove kompilacije za fabric. I dok u Room 1 sviraju sam Raresh, Craig Richards, Cristi Cons i Vlad Caia, Rudman dijeli DJ pult u Room 3 s imenima kao što su Guilhem Monin, Stephane Ghenacia i Remi Mazet. Room 2 rezervirana je za predvodnike techna, Bena Simsa, Lukea Slatera koji svira live pod aliasem Planetary Assault Systems te Kirka Degiorgija.

Ilija Rudman jedan je od predvodnika nudisco/house crossover scene kako i u Hrvatskoj tako i u svijetu, a  dosada je izdavao na labelima kao što Rong Music, Bear Funk, 2020 Vision, Compost, Electric Minds ili Solardisco. Od 2003. vodi i vlastiti label Red Music records, a ovoga je ljeta izbacio stvar “Bad Passion” s vokalom Josipe Lisac, dok je prije neki dan na SoundCloudu podijelio svoju novu traku naziva “ATC”.