Još od premještanja Gardena u Tisno kruže glasine kako se Garden tamo smjestio samo nakratko, dok ne pronađu mjesto u kojem bi mogli uklopiti cijelu logistiku i festivalskog lokaliteta, i kluba za kasnonoćne provode. Ipak, Garden se iduće godine gasi, no naslijeđe će živjeti i dalje, na istome mjestu…

The Garden Festival, predvodnik svih festivala elektronske glazbe na hrvatskoj obali, vraća se iduće ljeto u svom 10. i posljednjem izdanju, i to od 1. – 8. srpnja 2015. na lokaciji The Garden Tisno. Kako to obično biva s velikim događajima, posljednji bi trebao biti i najluđi ikad, pa će se od Tisnog oprostiti uz veliki prasak iliti Going Out With A Bang!

2014, The Garden Festival, Tisno, Croatia, Summer, beach, party, Festival
Da se ipak ne prepadnete, pa da mislite kako se s Gardenom ukidaju i ostali festivali u Tisnom, lokacija The Garden Tisno će i dalje biti domaćin cijelog spektra festivala kroz 2015. godinu i nakon toga, privlačeći raznoliku publiku iz svih dijelova svijeta. Osnivači The Garden Festivala i mjesta The Garden Tisno, koje je udomilo mnoge festivale zbog kojih je Tisno ucrtano na festivalsku mapu svijeta, sada će svoju energiju usmjeriti na poboljšanje lokacije kao i privlačenje drugih promotora i događaja, te proširenje sezone.

”Za sada bi željeli zahvaliti svima koji su nam se priključili pod suncem i zvijezdama, ne samo ove, nego i proteklih godina, svim prekrasnim ljudima iz cijelog svijeta koji su se odlučili zabaviti s nama, te naravno sjajnim DJ-evima i izvođačima koji su pomogli oblikovati The Garden Festival od prvog dana. Svi znate tko ste. Više informacija slijedi uskoro i zaista se nadamo da ćete nam se svi uspjeti priključiti iduće godine, jer će to biti stvarno posebno iskustvo. I ovogodišnje izdanje festivala je bilo sjajno, a sada nam treba malo odmora.”, poručio je Nick Colgan, jedan od osnivača Gardena.