Dok usporeni otočki život polako prerasta u još jednu ludu ljetnu sezonu, a restorani, barovi i plaže postaju sve popunjeniji turistima iz cijeloga svijeta, ispred ulaza omiljenog noćnog kluba Hvara već se neko vrijeme stvaraju poduži redovi. Pink Champagne Hvar u četiri je godine svog postojanja uspio izgraditi reputaciju kao jednog od boljih klubova Jadrana, a svakako mu pripada titula najboljeg clubbing iskustva otoka.

Za sezonu 2014 Pink Champagne je po običaju zakuhao jako dobar program koji će posjetitelji moći uživati svakog dana u tjednu, s početkom u 2 sata ujutro. Novost su posebne tematske večeri INFINITY, LUXURIA i WALKMAN koje će začiniti noćni život Hvara i posjetiteljima omogućiti lutanje nekim novim svjetovima.

Standardnu postavu kluba čine domaći rezident DJ-i Pille, Vice Vicious, Klox, Nobody i Kid VA, a kroz kolovoz će im se pridružiti i Nijemci Lifekiss&Hoover i Pascal Dior. Uz njih, klupsko ljeto će biti podebljano i velikim svjetskim imenima.  Prvi na listi je kultno ime house scene Chicaga, Derrick Carter, koji je prošle godine proglašen najutjecajnijim house DJ-em svijeta. Pionir housea u Pinku će svoj utjecaj širiti 17.7.2014.

Uz sve navedeno, jedna činjenica stoji, a ta je da se Hvar ponovno izdvojio kao vrhunska destinacija Jadrana u kojem dosada nema mjesta, dok će se iz Pink Champagnea i ove godine izlaziti s prvim jutarnjim zrakama sunca…