Ove subote u zagrebačkom F-Clubu prikupljaju se novčana sredstva za terapijsko liječenje Borisa Lovrića, prijatelja i ljubitelja UES-a, ali i elektronske glazbe općenito koji je na sam Božić 2013. godine stradao u stravičnoj prometnoj nesreći u Donjim Meljanima, između Virovitice i Slatine.

Automobil u kojem su se tog kobnog jutra nalazili Boris i njegov 17-godišnji rođak zahvatio je bankinu te se zabio u obiteljsku kuću. O silini udara svjedoči činjenica da su srušili dio zida kuće. Boris je hospitaliziran u Vinogradskoj bolnici te je imao operaciju glave. Nakon toga mu je ustanovljen meningitis te je prebačen u bolnicu Fran Mihaljević.

Od tad je već imao par operacija glave. Momentalno se nalazi u Krapinskim Toplicama gdje je na rehabilitaciji. I dalje je u teškom stanju, ne može funkcionirati sa lijevom nogom i rukom te sporije priča i mentalno se lagano oporavlja.

Kako su Borisovi roditelji u teškoj financijskoj situaciji, humanitarnim partijem u F-Clubu, koji je već drugi humanitarni party organiziran od strane Borisovih prijatelja, žele se prikupiti novčana sredstva za njegovo terapijsko liječenje u Krapinskim Toplicama koje bi mu pomoglo da se što brže oporavi.

Tom prigodom za Borisa će svirati Fabian Jakopetz, Leon B, Kiki Militantna, DJ Branos, Matya, Lupus BTJ, Tin Koraš aka Sin te Zulum. Početak je u 23h, a ulaz 20kn. Prilog o Borisu u emisiji “Hrvatska uživo” pogledajte ovdje. (od 15 minute)

Molimo sve koji su u mogućnosti da se odazovu ovoj hvalevrijednoj akciji, a ako su u nemogućnosti doći na humanitaran party, Borisu i njegovim roditeljima mogu pomoći i uplatom na žiro račun. U nastavku donosimo apel Borisovih roditelja za pomoć:

[quote_box_center] Molili bi Vas za pomoć s obzirom da je Borisu potrebno još puno terapija. Da nam pomognete. Mi smo obitelj slabijeg imovinskog stanja te nemamo mogućnost plaćanja sinu rehabilitacije, isto tako nemamo nažalost doma uvjete gdje bi Boris u takvom stanju mogao boraviti (odgovarajuću sobu, krevet, ni mogućnost plaćanja medicinske pomoći).

Nažalost, Boris i dalje ne može funkcionirati sam, a s obzirom da mi radimo i pokušavamo prehraniti obitelj nismo u mogućnosti cijeli dan provesti s njim. Kako bi se Boris mogao bar osnovno osposobiti i oporaviti potrebne su mu dodatne terapije koje za jedan dan koštaju 150,00 kn.

Ako bi mogli na bilo koji način ustupiti nam pomoć da Boris ostane u Toplicama dok se ne oporavi da bar na par sati može sam funkcionirati bili bi smo Vam bezuvjetno zahvalni. Pomoć nam je bezuvjetno potrebna kako ne bismo morali prodati kuću da Borisu omogućimo potreban oporavak.

Unaprijed zahvaljujem,
Božidarka Lovrić, majka – 0989735392″[/quote_box_center]

Pomoć možete uplatiti na račun:

BOŽIDARKA LOVRIĆ
Splitska banka – IBAN HR1623300033242887313
br. deviznog računa IBAN HR16 2330 0033 2428 8731 3 SOGEHR22