burn Residency, najveće DJ natjecanje na svijetu ušlo je u svoju finalnu fazu. 18 najtalentiranijih DJ-eva, među kojima je i hrvatski predstavnik System Divine aka David Rončević, dobili su priliku da provedu dva tjedna u sklopu burn Residency boot-campa na Ibizi.

Tamo su podvrgnuti raznim glazbenim izazovima, ispitivane su njihove DJ vještine te snalaženje u raznim DJ alatima i programima, a sve pod budnim okom Carla Coxa i Petea Tonga.

Predavanje je održala i prošlogodišnja hrvatska burn Residency predstavnica Miss Soulfly aka Marina Karamarko, koja je zahvaljujući burn Residency natjecanju ostvarila internacionalnu karijeru, a ovo ljeto provodi svirajući kao rezident DJ u Sankeysu na Ibizi, klubu koji je proteklog tjedna proglašen za najbolji na svijetu.

David Rončević aka System Divine ima velike šanse za osvojiti ovogodišnju rezidenturu, ako se gledaju neki od uspjeha na ovom boot campu, a jedan takav je i pobjeda u Traktor izazovu, prilikom kojeg su natjecatelji trebali pokazati svoje DJ vještine koristeći Traktor, poznati DJ software.

Pred nama je drugi tjedan burn Residency boot-campa kada će mentori ovog najvećeg DJ natjecanja, izabrati 5 super finalista koji će dobiti priliku da cijelo ljeto provedu na najvećem party otoku na svijetu, svirajući kao rezident DJ-evi u nekom od najboljih klubova, uživajući u lifestyleu dostojnom superstar DJ-eva. Jedan od pet superfinalista na će kraju ljeta odnijeti titulu DJ superstara te će osvojiti 100 000 eura koji će biti uloženi u njegovu profesionalnu karijeru.

Davidu držimo fige!