Priča o Gorgon City započela je upoznavanjem dva mlada i talentirana DJ-a i producenta, Kyea Gibbona i Matta Robson-Scotta, koji su individualno uskočili u elektronske vode i samostalno izgradili svoju glazbenu reputaciju.

Ubrzo su udružili snage i započeli svoju Gorgon City priču. “Svatko od nas imao je svoju reputaciju…“, objašnjava Kye, “...i prvi nastup kao Gorgon City bio nam je zapravo odmah na velikom festivalu. Od tada nismo stali!“.

Eksperimentiranja s vokalistima pokazala su da su u stvaranju standardnih struktura pjesama jednako dobri kao i u stvaranju beatova, i znaju kako jedan iz drugoga izvući ono najbolje, a to pokazuju i u svom albumu prvijencu!

Sirens” donosi sve prethodno predstavljene singlove, uključujući “Ready For Your Love” ft. MNEK i “Here For You” ft. Laura Welsh te najnoviji, “Unmissable” ft. Zak Abel.

Uz spomenute izvođače, na novom albumu Gorgon City su ugostili i imena kao što su Maverick Sabre, Katy B, Erik Hassle i Jeniffer Hudson te stvorili glazbenu koheziju koja gotovo savršeno reflektira trenutnu klimu UK dance pop scene.