Gilb'R dolazi na Freilauf!
Gilb'R dolazi na Freilauf! (Facebook)

Dugogodišnji program Freilauf ponovno nas uveseljava izborom izvođača i dovodi u goste uvijek aktualnog producenta i DJ-a, Gilb’R.

Ovaj talentirani Francuz, koji dolazi na Freilauf, utemeljio je Versatile Records, etiketu koja djeluje već 20 godina i koja danas predstavlja glazbenu instituciju. Kako samo ime govori Versatile je svestran u svojim izdanjima, prkosi žanrovima te svakako možemo reći da trendove ne slijedi nego ih postavljala. Tijekom godina djelovanja, na Versatile Recordsu izdavali su umjetnici poput Pepe Bradock-a, I:cube-a, Joakima, Carl Craiga te mnoga druga imena.

Gilb’R je emisijama na Radio Nova oblikovao francusku modernu glazbu, zajedno sa Daft Punk-om i Laurent Garnier-om. Tijekom godina muziciranja, sudjelovao je u mnogim glazbenim projektima, poput dua Château Flight, a njegove se ime spominje i uz projekt ACID ARAB te SEX Tags (s DJ Sottofett-om).

Gilb’R-ov omiljeni DJ je Vladimir Ivković, koji je bio prethodni gost na Freilaufu. Ono što povezuje ova dva DJ je selekcija neopterećena vrstom glazbe, tempom ili trenutnom modom. Njihovi su setovi svestrani i zanimljivi jer ne znate što slijedi, sirovi i kreativni, iznimno inspirativni, a to su kvalitete koje odlikuju Freilauf. Taj program je tijekom 11 godina postojanja, ugostio upečatljiva imena elektroničke glazbe, od Gerd Jansona, Prins Thomas-a, Ame-a i Hunee. Ne propustite ovu specijalnu zabavu u subotu 22. travnja u klubu Masters iza koje stoji domaćin Pepi Jogarde. Cijena karte iznosi 50/70 HRK.

Dijelimo jedan, ali vrijedan upad, a za sudjelovanje u igri potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti Vaše ime i prezime. Slučajnim odabirom, u subotu 22. travnja, odabrat ćemo sretne dobitnike upada.