I ove godine Sonus festival suradjivat će sa nekoliko partnera na festivalu. Poznate svjetske etikete, najbolji klubovi i mediji predstavit će svoje artiste u 5 dana i 5 noći jednog od najboljih festivala elektronske glazbe u svijetu, a FUSE je upravo jedan od ovogodišnjih partnera!

Svi koji su posjetili Sonus prethodnih godina prisjetit će se da su upravo FUSE afterpartyji bili zaslužni za neke od najboljih jutara na plesnom podiju. Za one koji ne znaju, FUSE se u zadnjih 8 godina etablirao kao institucija u Londonu i jedan od glavnih igrača u međunarodnim klubskim krugovima. FUSE je kroz svoje djelovanje organizirao preko 300 uspješnih događaja diljem Europe i svijeta.

Pod svojim krovom ima dva labela – FUSE London, koji okuplja artiste bazirane u Londonu, te sestrinski InFuse koji okuplja sve one artiste fusic zvuka koji su iz ostatka svijeta.

fuse_sonus_love_uesmagFUSE je osnovan krajem 2008-e, a njihovi partiji brzo su postali legendarni, te su londonski klabing dignuli na novu razinu. Partiji su se odvijali u zloglasnom istočnom dijelu Londona 93 Feet East, a zvukom su dosta bili orijentirani na specifičan house duh.

Prve rezidencije na najpoznatijem otoku za partijanje, čarobnoj Ibizi, imali su na mjesečnoj bazi 2010. godine u klubu Ushuaia Ibiza, zatim godinu kasnije u Circo Loco DC10, te Sankeys Ibiza u 2013. Nakon uspješnih party sezona njihov se party brend preselio u Space, jedan od najpoznatijih klubova na Ibizi, a ove godine, u sklopu HYTE Ibiza, ulaze u legendarnu, planetarno popularnu Amnesiju.

Jedan od osnivača ovog planetarno poznatog party brenda, Enzo Siragusa, nastupit će i na HYTE Zadar eventu 22. i 23. srpnja. Detaljan line up FUSE stagea na Sonusu očekuje se uskoro. Ulaznice za Sonus Festival potražite ovdje!