Fort Bourguignon
Fort Bourguignon

Kultni Fort Bourguignon ove subote otvara vrata za još jednu ljetnu, technom bogatu, sezonu!

Fort Bourguignon, izvornog imena Fort Monsival  jedna je od brojnih utvrda koja je izgrađena u Puli tijekom druge polovice 19. stoljeća radi zaštite glavne luke svoje ratne mornarice, no 90-ih godina zaslužna je za oblikovanje underground kulture. Ranih 90-ih Fort Bourguignon bio je poznat kao  dom rave party-a gdje su gostovali razni DJ-evi zaslužni za razvoj klupske glazbe na području Pule, ali na žalost mnogih zbog odluke suda i nagomilanih dugova tvrđava se zatvorila.

Nakon duže pauze, Konekt organizacija prošle je godine oživila Borguignon i otvorila vrata svim starim partijanerima da se prisjete nezaboravnih trenutaka, a novima da iskuse potpuno drugu dimenziju partijanja  u jednoj od najkultnijih lokacija domaćeg clubbinga. Kako je to izgledalo prošle godine na otvorenju, možete pogledati u nastavku.

Ove godine sezonu partijanja otvara dvojac Adoo & Poco Loco, u subotu 10. lipnja, a na otvorenje stiže Johnny Kaos čije remixeve potpisuju velika imena poput Metodi Hristova i Sam Paganinija. Svojim techhouse/techno zvukom zaslužio je izdati svoje trake na poznatim etiketama poput Agile Recordinga, Sci + tec-a i mnogih drugih. Prošle godine gostovao je na Slurp!-u na tvrđavi Punta Christo tako da svi koji su ga propustili sada imaju priliku doživjeti njegov set uživo.

Osim Johnnya, atmosferu će zagrijati i pulski rezidenti, a jedan od njih je Adoo koji će ovom prilikom slaviti i rođendan. Adoo je tech-house, house DJ koji je pult dijelio s mnogim poznatim DJ-ima kao što su Richie Hawtin, Terry Francis, Daniel Portman, Jay Lumen, Petar Dundov te mnogim drugim. Uz glavnoga gosta tu su i Poco Loco, Rich i Bebetto, Life4Funk, Tech Rule te Beatriss Upad je 100 kuna, a zabava na flooru počinje u 22 sata. Više provjerite u službenom Facebook eventu.

Nakon otvaranja slijede brojna druga gostovanja u režiji spomenute Konekt ekipe pa vas tako u narednim mjesecima očekuju Mark Broom, Fatima Hajji, Florian Meindl i drugi.

Dijelimo 2×1 upad, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook stranicu, lajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti Vaše ime i prezime. Slučajnim odabirom, u subotu 10. lipnja, odabrat ćemo sretne dobitnike/ce upada.

6 KOMENTARI

Comments are closed.