Hrvatski burn Residency natječaj došao je do velikog finala koje će se održati u zagrebačkom Katranu, a gdje će se odabranih pet finalista boriti za titulu najboljega te prestižnu ljetnu rezidenciju na Ibizi, rame uz rame s vodećim svjetskim DJ imenima. 

burn predstavlja najinovatniji brand energetskog pića na hrvatskom tržištu. Već duži niz godina posebnu pozornost ulaže u elektronsku glazbu kroz projekte kao što su illectricity festival, Chew The Fat! Croatia ili burn Residency. Upravo je burn Residency, najveće DJ natjecanje na svijetu, burn pretvorilo u važnog igrača na sceni elektronske glazbe. Vrhunac ovogodišnjeg hrvatskog burn Residency natjecanja materijalizirat će se u obliku burn Residency mix off partija koje će se održati u subotu, 17. svibnja 2014. godine, u zagrebačkom klubu Katran.

U velikom finalu svoje će snage odmjeriti petero talentiranih DJ-eva: DJ Jock, Elektro Pionir, Claus Cottini, System Divine i Tom Bug. Najbolji od njih odlazi na Ibizu gdje će, u sklopu svjetskog burn Residency finala, imati priliku osvojiti ljetnu rezidenciju na najvećem party otoku te glazbeni ugovor vrijedan 100 000 eura.

burn majica, 2 ulaznice za mix-off party u subotu u Katranu, Wayfarer naočale i 6pack burn Originala mogu biti vaše, a sve što morate napraviti jest ostaviti vaše ime i prezime u komentarima, pa ćemo nasumično izabrati nekoga od vas. Dobitnik svoju nagradu može pokupiti na ulazu u Katran prilikom dolaska na tulum.

Comments are closed.