PDV Records i Bass Experience, 1. listopada, u klubu Močvara predstavljaju veliku promociju duplog CD-a ‘Ten Years Making Beats’ kojeg je Filip Motovunski izbacio na PDV etiketi kao osvrt na svojih deset godina produkcije i DJ-inga.

Ovom prilikom Filip Motovunski je nakrcao line up mnogim poznatim producentima i DJ-ima s hip hop, dustep, reggae i drum and bass scene s kojima je dijelio pozornice ili studio. Početak je u 22h, a Facebook event u kojem možete pronaći timetable provjerite ovdje.

Filip Motovunski, s kojim smo porazgovarali upravo prilikom izdanja CD-a, jedan je od najpoznatijih domaćih drum’n’bass producenata, a iza sebe ima više od 500 nastupa kod kuće, ali i u inozemstvu. Obilježio je 10 godina aktivnog rada izdavanjem debitantskog albuma ‘Ten Years Making Beats’ koji je izašao 6. svibnja pod okriljem PDV recordsa.

Dvostruki CD sadrži gotovo sve Filipove pjesme, na prvom se nalazi izbor od 15 najboljih autorskih radova, a drugi CD sadrži mix sa čak 37 pjesama i remixeva. Osim dvostrukog CDa, sastavni dio izdanja je i free download card koji vodi na link sa mixom iz drugog CD-a prožetim ‘shoutovima’ aktivnih ljudi sa scene, Filipovih prijatelja i suradnika.

Album ‘Ten Years Making Beats’ sadrži gotovo sve podžanrove drum and bassa, od junglea, deepa i neuro funka do nabrijanih jump up traka, ali i nekoliko hip hop/drum step stvari među kojima i dvije pjesme Filipovog bivšeg rap banda PCP.

Filip će u Močvari prvi put odraditi svoj 100% autorski DJ set od sat vremena dok će ostali odvrtiti polusatne setove najboljih beatova iz svjetske i domaće drum and bass, hip hop, dubstep i reggae kuhinje. S velikim veseljem vas pozivamo da, uz dinamične DJ setove čak 22 MC-a i DJ-a, propisno otvorite jesensku sezonu drum and bass clubbinga!

Na ulazu u Močvaru PDV Records će postaviti merchandise štand sa svim svojim izdanjima gdje možete kupiti i CD ‘Ten Years Making Beats’ kao i kape s potpisom Filipa Motovunskog koje su bile apsolutni festivalski modni hit ove sezone. CD možeš naručiti i ovdje.