Velikan elektronske plesne glazbe i utemeljitelj big beata, majstor koji je s jednim setom na Brightonskoj plaži rasplesao četvrt milijuna partijanera, dobitnik priznanja Ivor Novelo, tri Brit nagrada  i devet nagrada MTV-a, te najvći partijaner među DJ-evima gostuje u porečkoj diskoteci Byblos.

Fatboy Slim dolazi u subotu 5. srpnja u diskoteku Byblos u Poreču na vrhuncu nogometne groznice, na krilima velike partijanerske himne “Eat, Sleep, Rave, Repeat”, s novim DJ miksom “Bem Brazil” i direktno sa brazilske turneje. Pridružite se Normanu i karnevalskoj groznici u stilu njegovih epskih nastupa u seriji Big Beach Boutique!

Norman Cook aka Fatboy Slim (“Rockafeller Skank”, “Right Here, Right Now”, “Praise You”, “Gangster Trippin'”, “Weapon of Choice”), osvajao je ljestvice još sa Housemartinsima (“Caravan of Love”), Beats International (“Dub Be Good To Me”), Freak Power (“Turn On, Tune In and Cop out”), the Mighty Dub Katz (“Magic Carpet Ride”) i kao Pizzaman (“Trippin’ on Sunshine”). Potpisao je i nezaboravne remikseve “Brimful of Asha” (Cornershop), “I See You Baby” (Groove Armada) i “Body Movin'” (Beastie Boys), te nezaboravan bootleg “Satisfaction” (Rolling Stones) ali i mnoge druge.

Diskoteka Byblos u četvrtak 3. srpnja priređuje prigodno zagrijavanje za Fatboy Slima, a to je art program s Ibize naziva ‘La Fiesta’. Ljeto ne bi moglo biti drugačije bez glamura i ekskluzivnih nastupa rezidentnih DJ-a s najpoznatijeg kluba na svijetu Ibizine Pache. Diskoteka Byblos prošlog je četvrtka otvorila ‘La Fiesta’ program i time pokrenula sezonsku rezidenciju tog art programa, koji Vas čeka svaki četvrtak, uz brojne nastupe plesnih umjetnika s Ibize, Šanjolske i Češke.

Ulaznice za gostovanje Fatboy Slima u Byblosu, u pretprodaji možete kupiti u sustavu Eventim po cijeni od 190kn (25€). Na dan događanja cijena ulaznica do ponoći iznosit će 190kn (25€), a nakon 240kn (32€).