Family Grooves Label osnovan je u travnju 2013., a iza sebe imaju 30ak izdanja. Surađivali su s brojnim starim, ali i novim imenima, a njihova izdanja zavrtila su neka od najvećih imena globalne elektronske scene.

Povodom prve godišnjice postojanja rade tulum u zadarskom Q-Baru, a u goste dolazi James Harrison aka SCIENTIFIC FUNK, DJ i producent koji je između ostalih izadavao i na legendarnom Wiggle Records labelu, čiji su vlasnici Terry Francis i Nathan Coles, a kojemu je ovo ujedno i prvi nastup u Hrvatskoj.

Scientific funk je DJ koji je osvojio prestižnu MixMag DJ nagradu, čovjek koji aktivno sudjeluje na londonskoj underground sceni od ranih devedesetih prošlog stoljeća, izrazito na južno londonskoj tech house sceni koja se vrti oko poznatih izdavačkih kuća kao što su Wiggle i Subterrain.

Izdavao je na Leftfieldovom underground labelu Offshoot, zatim je pokrenuo svoj Scientific Funk Recordings, koji je imao odličan odaziv Mr.C-a i Murfa koji su njegova izdanja vrtili na Subterrain obljetnicama s uvaženim gostima kao što su Laurent Garnier, Jamie Anderson ili Dan Curtain…

FG bday
Kao DJ, Scientific Funk donosi dašak Londona – specifičnog tech house zvuka prožetog zaraznim bas linijama, perkusijama i melodičnim acid linijama. U svakom slučaju, osvježenje za dalmatinsku, ali i hrvatsku scenu. Osim njega za muziku su zaduženi i Silvio Hrabar (Family Grooves) HR, Edy C. (Family Grooves, Decoded rec) HR, Mani ZD.

Ulaznica nema u pretprodaji, već samo na ulazu u klub po simboličnoj cijeni – 30kn. Želite li pak besplatno na ovaj zadarski tulum 26. travnja u Q-Baru, lajkajte ovaj članak i ostavite ime i prezime u komentarima, pa ćemo izabrati nekoliko vas.