Exposure Clubbing
Exposure Clubbing | Foto: Facebook

Banjalučki eXposure team vam s ponosom najavljuje sasvim novo, trostruko glazbeno Becks’perience druženje sa ljubiteljima elektronske muzike, na čije prvo izdanje dolazi mlado ime techno scene – Nizozemac Rob Hes!

Naime, u rujnu, studenom i prosincu banjalučki eXposure team organizira tri sjajna Becks’perience partyja, na kojima će ugostiti neke od najblistavijih DJ zvijezda današnjice. Prvi party je na redu u subotu, 17. rujna, kada im u goste dolazi Nizozemac Rob Hes. Sljedeći party je zakazan  za 11. studenog, kada im u goste stiže Matt Sassari, a 3. prosinca će zatvoriti krug jednim fenomenalnim partyjem, čije će glavne zvijezde još neko vrijeme ostati tajna.

Zvuk Rob Hesa se može opisati kao sirov, energičan, ali istovremeno veoma muzikalan. Rob je jedan od onih umjetnika čiji rad odmah prepoznate, bez trikova i suvišnog uvjeravanja. Ovaj mladi i izuzetno talentirani Nizozemac tek odnedavno privlači veliku pažnju svjetske techno scene, ali nikako se nemože reći da je nov u ovom poslu. Multitalentirani DJ i producent ima više od 10 godina iskustva u studiju i bezbroj izdanja pod različitim pseudonimima. On je svakako jedan od muzičkih dijamanata koji je predugo ostao skriven od očiju šire javnosti.

Ipak, i tome je došao kraj. Njegova novija izdanja nose etikete uglednih izdavačkih kuća, među kojima su “SCI + TEC” (Dubfire), “Tronic” (Christian Smith), slavni “Bedrock”, kao i “Ovum” (Josh Wink). Valja napomenuti kako svako naredno izdanje Roba Hesa donosi mu sve više zaslužene pažnje, stoga ne propustite njegov premijerni nastup u Banja Luci, na velikom eXposure partyju! Društvo za pultom pravit će mu tuzlanski DJ i producent Borg te domaća podrška koju čine Alexander G, Sega i Torby Jay.

Sva tri partyja bit će održana u DKC Incel, a više informacija potražite na službenoj eXposure Facebook stranici