Popularni britanski dvojac Disclosure dovodi svoj novi projekt Wild Life u Srbiju, odnosno Novi Sad i festival Exit, 15. izdanje Dance Arene – b2b Part II. Disclosure live možete poslušati 10. srpnja na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Disclosure smo imali prilike poslušati vjerojatno i prije svih, dok je još tek nekolicina ljudi znala tko su Guy i Howard Lawrence, na Terraneo festivalu prije 2 godine, a ove ćemo ih godine u Hrvatskoj imati priliku poslušati u njihovom DJ set izdanju na još jednom izdanju Hideout festivala na Pagu.

Nedavno su pokrenuli svoj serijal partija pod nazivom Wild Life, a na kojem ugošćuju razne prijatelje DJ-e i producente, koej vole i cijene, pa na Exit Dance Arenu dovode Carla Craiga i Green Velveta u b2b kombinaciji, kao i Duskya vs Paul Woolford, te Jackmaster & Oneman present ‘Can U Dance’.

Exit_Disclosure
Dosad najavljena imena na Exitu su Skrillex LIVE, Rudimental LIVE, Dub Fx And Koven LIVE, a ako već dosad niste čuli, 15. Exit, podnaslova Adventure, ove godine ide u dva dijela. Prvi dio Avanture je onaj u Novom Sadu, od 10. do 13. srpnja, a drugi dio je SEA DANCE FESTIVAL, od 15. do 17. srpnja na crnogorskoj plaži Jaz.