Future Sound Of Zagreb
Future Sound Of Zagreb | Foto: Denine

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ove godine Future Sound Of Zagreb slavi 17-u godišnjicu kroz trodnevni event, od 14. do 16. listopada s čak tri eventa u pet poznatih klubova u kojima će nastupiti 40 izvođača. Požurite po svoje ulaznice u pretprodaji jer su dostupne još samo danas!

Future Sound Of Zagreb Festival je naš najveći, najpoznatiji i najprestižniji zagrebački klupski festivala elektronske glazbe koji, još od 1999. godine, jedanput godišnje okuplja najbolje zagrebačke DJe i producente elektronske glazbe, a tako će biti i ovoga vikenda.

Obavještavamo vas da su early bird ulaznice, kao i drugi kontingent ulaznica rasprodani u rekordnom roku, a u prodaji je još treći, ujedno i posljednji, kontingent u ograničenoj količini po cijeni od 80kn. Osigurajte si na vrijeme svoju ulaznicu u pretprodaji u sustavu EVENTIM i na kioscima Tisak po ovoj još povlaštenoj cijeni (ulaznica vrijedi za oba dana festivala). Ulaznice su u pretprodaji dostupne još danas, 14. listopada, do ponoći ili dok se ne rasproda broj predviđen u pretprodaji.

Cijena ulaznice za večerašnju prvu večer FSOZ “New Talents” u DEPO klubu, na ulazu u sam klub iznosit će 20kn dok će cijena ulaznice za drugu, glavnu večer, 15. listopada, na ulazu u Tvornicu Katran iznositi 90kn do ponoći te 100kn nakon. Više o cijelom programu ovdje.