Eliphino
Eliphino (foto: Facebook)

‘Music After Dinner’ ekipa ugostit će britanskog DJ-a i producenta imena Thomas Wrankmore poznatijeg kao Eliphino na jedinstvenoj lokaciji Fort Punta Christo, točnije u Mungos Areni.

Eliphino, koji na ‘Music After Dinner’ večer dolazi u subotu, 29. srpnja, iza sebe ima nekoliko velikih hitova kao sto su stvari “Don’t Make Sense”, “I don’t care” i naravno globalni hit “More Than Me”. Izdavao je na etiketama kao sto su Hypercolour i Somethink Sounds, a od nedavno je i sam vlasnike jedne, imena Joy in Repetition. Prvo izdanje naziva “Isabella Road” potpisuje i sam Eliphino, a ploča je vrlo brzo i rasprodana.

Nastupao je diljem svijeta, a vrijedno je napomenuti da je i jedan od residenta Dimensions i Outlook Festivala gdje nastupa od prvog izdanja istih. Može se pohvaliti prošlogodišnjim nastupom u pulskoj Areni gdje je nastupao na otvaranju Outlook Festivala. Eliphino zvuk temelji na raznim varijacijama house-a i techna.

Uz samog gosta nastupat će MAD rezidenti Damian, Innaca i Laseech dok će se za vizualni identitet i maping koji će popratiti odličnu glazbu pobrinuti riječki Oblik 3. Početak večeri je u 23 sata uz ulaz od 60kn. Više potražite u službenom Facebook eventu.

Dijelimo 3×1 upad, a za sudjelovanje u nagradnjači potrebno je: lajkati UES Magazine Facebook straniculajkati i shareati članak na svom facebook i/ili twitter profilu koristeći hashtag #UESMAG te u komentaru ispod objave na Facebook stranici ostaviti Vaše ime i prezime. Slučajnim odabirom, u petak 28. srpnja, odabrat ćemo sretne dobitnike/ce upada.

1 KOMENTAR

Comments are closed.