Ovoga vikenda, Elektron ugošćuje našeg najboljeg DJ-a i producenta sa zavidnom inozemnom karijerom – Petra Dundova, koji će nakon dugo vremena odvrtiti specijalan “all night” set.

Jedan od najoriginalnijih i najkvalitetnijih DJ-a Europe za pult Depo kluba zasjest će samo dan nakon nastupa na ovogodišnjem izdanju nizozemskog ADE-a i to u subotu, 18. listopada gdje će odsvirati svoj dugoočekivani cijelovečernji set. Hrabar inovativan i inspirativan Dundov je jedan od onih koji uživa internacionalni respekt glazbenika kao što su Sven Väth, Francois K, Laurent Garnier, Adam Beyer, Josh Wink, Guy J, Glimpse, Hernan Cattaneo, Brendan Moeller i Danny Tenaglia.

Aktualni album Petra Dundova, Sailing Of The Grid, izdan je u rujnu prošle godine, a priskrbio mu je angažmane po klubovima Berlina, Moskve, Londona, New Yorka, sve do Japana. Dundov je za glazbene znalce diljem svijeta sinonim za dobru glazbu i još bolje nastupe, pionir je techna u ovom dijelu Europe, a po svojem talentu, glazbenom stažu i diskografiji Dundov je vjerojatno naš najbolji glazbeni izvozni proizvod. Na sceni je od davne 1993. godine, a iza sebe ima oko 50 single izdanja i tri vrlo hvaljena samostalna albuma. Svojedobno je objavio i ambijentalni album na etiketi techno čarobnjaka Jeffa Millsa te se pridružio kultnoj belgijskoj etiketi Music Man.

Kao što smo već rekli, početak partija je u 22 sata, a participacija prije ponoći iznosi 20 kuna dok nakon ponoći iznosi 30 kuna. Sve ostale informacije potražite u službenom FB eventu.

Nagradna igra: Dijelimo 2×1 upad za ovaj party! Sve što trebate napraviti jest lajkati i shareati članak na svom facebook/twitter profilu koristeći hashtag #UESMag te ovdje u komentaru ispod članka ostaviti svoje ime i prezime. Slučajnim odabirom u petak, 17. listopada, u popodnevnim satima odabrat ćemo sretne dobitnike upada

8 KOMENTARI

    • Čestitamo Marko, osvojio si ulaz u Depo na Petrov all nighter! Na ulazu se javi uz predočenje osobne iskaznice. Želimo dobar provod! 😉

Comments are closed.